7 Nisan 2018 Cumartesi

Julie Garwood – Crown’s Spies Serisi 4 - Benim Yerim Senin Yanın



İngilizce Adı: Castles

Seri: Crown's Spies Serisi 4

Basım Tarihi: Şubat, 2016

Yayınevi: Epsilon

Sayfa Sayısı: 447

Çeviri: Yeşim Öksüzoğlu

Konusu:

Masum ama sınırlarını zorlayan, keskin zekâya sahip, dünya güzeli bir prenses…

Gururlu, özgürlüğüne ve yalnızlığına düşkün, yakışıklı, genç bir adam…

İngiltere’de gizlice dolaşan, kötü kalpli, gerçek bir kadın avcısı…

Üçünün yolu elbet kesişecek…

Annesiyle babasını kaybeden Prenses Alesandra’nın, topraklarındaki kargaşadan kurtulması için tek yol vardır: bir İngiliz erkeğiyle acilen evlenmek. Prenses, koruyucusunun oğlu, Caineswood Markisi’nin yakışıklı kardeşi, sosyetede giderek adından bahsettiren ve küçükken birlikte oynadığı Colin’le evlenmek ister ama özgür ruhlu Colin ilk başta bunu kabul etmez.

Bir gece Alesandra, onunla zorla evlenmek isteyen General Ivan’ın adamları tarafından kaçırılmak üzereyken son anda Colin adamlarla büyük bir kavgaya tutuşur ve Prenses’i kurtarır. Bu olay, Colin’in içindeki duyguları körükler. Genç adam bu duyguları inkâr etse de Prenses kalbini çalmıştır. Tatlı ve meraklı meleği, ortalıkta dolaşan büyük tehlikenin peşinden gittikçe Colin onu korumak için hayatını bile riske atmaya hazırdır.

“Mükemmel diyaloglar, nefis karakterler ve sürükleyici hikâyesiyle büyüleyici ve eğlenceli bir roman.”
-Romantic Times

Julie Garwood – Crown’s Spies Serisi 3 - En Güzel Hediyem



İngilizce Adı: The Gift 

Seri: Crown's Spies Serisi 3

Basım Tarihi: Haziran, 2015

Yayınevi: Epsilon

Sayfa Sayısı: 448

Çeviri: Yeşim Öksüzoğlu

Konusu:

New York Times çok satanlar yazarı Julie Garwood okurlarını bir kez daha nefes kesen sürükleyici bir aşk hikâyesinin derinlerine çekiyor... 

Küçücük yaşında aileler arasındaki anlaşmayla evlendirilen Sara Winchester büyümüş ve muhteşem güzelliğe sahip genç bir kadın olmuştur; artık tek beklediği şey kocası St. James Markisi’nin günün birinde ortaya çıkarak en sonunda onun kalbini çalmasıdır. 

Bu masum genç kadın, evli olduğu kişinin meşhur korsan Pagan olduğundan da bihaberdir. Karşısına dikilen son derece kibirli genç adam, Sara’nın kalbini, bedenini ve ruhunu gerçekten en vahşi hazlarla besleyecek, ona aşkların en büyüğünü yaşatabilecek midir? 

Kadınlara kendini açmayı her zaman reddetmiş genç bir erkekle, yıllar boyu beklediği aşkına kavuşma hasretiyle yanan genç bir kadının yürekleri ısıtan hikâyesi…

Julie Garwood – Crown’s Spies Serisi 2 - Koruyucu Meleğim


İngilizce Adı: Guardian Angel

Seri: Crown's Spies Serisi 2

Basım Tarihi: Ekim, 2014

Yayınevi: Epsilon

Sayfa Sayısı: 414

Çeviri: Kübra Tekneci

Konusu:

“Garwood bir kez daha usta bir yazar olduğunu kanıtlıyor. Bu kitabı sakın es geçmeyin!”
-Rendezvous

Zümrüt, kara gövdesi dalgaları yararak ve yelkenleri rüzgârda süzülerek denizlerde ilerlemektedir. Gemide, malları yağmalanan zenginlerin hor gördüğü ve bahşedilen bağışlarla sıkıntıları dinen fakirlerin sevdiği korsan Pagan vardır.

Cainewood Markisi, kardeşinin ölümünün intikamını almak için korsanı bulmaya ant içmiştir. Fakat dalgalı kızıl saçları ve zümrüt yeşili gözleri olan büyüleyici Jade karşısında belirdiğinde onu peşindeki kötü adamlardan korumaya karar verir.

Genç kadın sinir bozucu derecede huysuz ve muhteşemdir. Hiçbir kadının yapamadığını yapıp kısa sürede onu etkisi altına alır ve onun becerikli dokunuşlarına vahşi bir istekle karşılık verirken birlikte aşklarının gücünü sınayacak bir ihanet ağına doğru çekilirler.

New York Times çok satanlar yazarı Julie Garwood tutku ve entrika dolu bu unutulmaz romanda okurlarını yine heyecanın zirvesine çıkarıyor...

Julie Garwood - Crown's Spies Serisi 1 - Kadere İnanır mısın?


İngilizce Adı: The Lion's Lady

Seri: Crown's Spies Serisi 1

Basım Tarihi: Nisan, 2014

Yayınevi: Epsilon

Sayfa Sayısı: 446

Çeviri: Kübra Tekneci

Konusu:

New York Times çok satanlar yazarı Julie Garwood okurlarını bir kez daha nefes kesen sürükleyici bir aşk hikâyesinin derinlerine çekiyor...

Christina Bennett, Londra sosyetesini kasıp kavurmaktaydı. Göz alıcı güzel, Lyonwood Markisi Lyon bir gece ona etkileyici ve duygusal bir öpücük verene kadar gizemli geçmişinin sırlarını herkesten saklayabilmişti.

Bir korsanın tutkusuna sahip kibirli bir soylu olan Lyon, sakin duruşunun altında için için yanan vahşi ateşin tadına baktığı an Christina’ya sahip olacağına dair ant içti...

Fakat cesur ve cüretkâr Christina o kadar kolay fethedilmeyecekti. Kalbinin ve kaderinin efendisi olan Christina markinin baştan çıkarıcı okşamalarına karşı koymalı mıydı?

Aşkına teslim olmaya cesaret edemiyordu. Çünkü o zaman değerli sırrından ve çizilen kaderinden vazgeçmek zorunda kalacaktı…

“Olağanüstü... Konusu ve karakterleriyle eşsiz bir şekilde kaleme alınmış bir hikâye.”
-Johanna Lindsey

“Büyüleyici bir aşk hikâyesi. Uzun zamandır okuduğum en iyi kitaplardan biri.”
-Judith McNaught