14 Nisan 2018 Cumartesi

Nora Roberts - Bride Quartet Serisi 2 - Bu Güller Senin


İngilizce Adı: Bed of Roses

Seri: Bride Quartet Serisi 2
(Gelin Serisi)

Basım Tarihi: Ağustos, 2011

Yayınevi: Epsilon

Sayfa Sayısı: 336

Çeviri: Derya Gezmiş

Konusu:

Aile bağları, eski dostlar ve yeni keşfedilmiş bir tutkunun renkli karmaşası...

"Gelin" dizisinin ikinci kitabında Nora Roberts okurlarını, Connecticut'ın en büyük düğün organizasyon şirketi Vows'ın kurucuları olan ve çocukluklarından beri hiç ayrılmayan Parker, Emma, Laurel ve Mac ile buluşturmaya davet ediyor...

Emma Grant küçüklüğünden beri romantizme bayılmaktadır. Bu yüzden kendini düğün çiçekçisi olarak bulmuş olması aslında bir sürpriz değildir. Çiçeklerle ilgilenerek zaman geçirirken en yakın üç arkadaşıyla birlikte çalışmakta ve bundan daha güzel bir iş hayal edememektedir..

Dışarıdan bakıldığında Emma'nın aşk hayatı oldukça iyi görünmektedir.

Güzel, tutkulu Emma, tıpkı yarattığı aranjmanlar gibi girdiği her ortamı renklendirmektedir. Fakat erkekler etrafına üşüşse de Emma hâlâ Bay Doğru'yu bulamamıştır. Ancak onu burnunun dibinde aramak aklına bile gelmez.

Mimar Jack Cooke, Parker'ın en yakın arkadaşıdır ve aileden biri sayılmaktadır. Jack çok geçmeden Emma'ya olan hislerinin arkadaşlıktan öte olduğunu fark eder. Ve Emma onun tutkusuna karşılık verdiğinde, Vows'ta işler karmaşıklaşmaya başlar.

Jack bağlılık konusunda hiçbir zaman başarılı olamamıştır. Emma ise uzun süreli bir ilişkinin özlemini çekmektedir. Ortak bir paydada buluşmak adına her ikisi de geçmişlerine ve kalplerine güvenmek zorunda kalırlar.

"Tutarlı bir şekilde eğlendiren bir yazar."
-USA Today

Nora Roberts - Bride Quartet Serisi 1 - Beyaz Düşler


İngilizce Adı: Vision in White

Seri: Bride Quartet Serisi 1
(Gelin Serisi)

Basım Tarihi: Ocak, 2011

Yayınevi: Epsilon

Sayfa Sayısı: 320

Çeviri: Derya Gezmiş

Konusu:

Nora Roberts, dört kitaptan oluşan “Gelin” dizisinin bu ilk romanında okuyucularını çocukluk arkadaşı olan ve sonra hep birlikte düğün organizasyonu işine giren Parker, Emma Laurel ve Mac ile tanıştırıyor.

“Nora Roberts, masalsı bir hikayeyi başka hiç kimsenin anlatamayacağı güzellikte anlatıyor.”
-Rocky Mountain News

Çocukluk yılları boyunca evlerinin arka bahçesinde sözüm ona düğünler düzenleyerek oyunlar oynayan dört arkadaş için çiçekler, fotoğraflar, tatlılar ve diğer tüm ayrıntılar yaşamlarının bir parçasının haline gelmiştir.

Çektiği fotoğraflar gelin dergilerinin kapaklarını süsleyen Mackensie Ellliot, arkadaşları arasındaki adıyla Mac, hayatında çocukluğunda kendisinin yaşayamadığı mutlu anları fotoğraflarıyla ölümsüzleştirmeye adamıştır. İkinci evliliğini yapan babasını neredeyse hiç göremeyen, sürekli sevgili değiştiren annesiyle de sorunlar yaşayan, sonunda mutluluktan umudunu kesen Mac için her şey, önemli bir düğün görüşmesi öncesinde, müstakbel gelinin erkek kardeşiyle karşılaştığında değişecektir.

Carter Maguire, Mac’in tipi değildir aslında. Ancak İngilizce öğretmenliği yapan, fazlasıyla sakin ve kibar bu adam, düğün krizleriyle ve annesinin ardı arkası kesilmeyen talepleriyle boğuşan genç kadının hayatında bir ışık oluverir.

Mac artık, üç arkadaşının da yardımıyla, kendi mutlu anılarını yaratmayı öğrenmek zorundadır.