29 Ocak 2020 Çarşamba

Brenda Joyce – The de Warenne Dynasty Serisi 6 – Kaçak Gelin


İngilizce Adı: The Stolen Bride

Seri: The de Warenne Dynasty Serisi 6

Basım Tarihi: Ekim, 2012

Yayınevi: Pegasus

Sayfa Sayısı: 464

Çeviri: Müge Kocaman Özçelik

Konusu:

Tutkulu bir erkek
Âşık bir kadın
Soluk soluğa bir aşk

Sean O’Neill bir zamanlar Eleanor de Warenne’in her şeyidir fakat Sean’ın ortadan kaybolup kendisinden haber alınamadığı yıllarda, Eleanor bile ondan ümidi keser
ve başkasıyla evlenmek üzere sözlenir. Düğünün hemen öncesinde Sean çıkagelir…
Ancak kaybolduğu yıllarda yaşadıkları onu değiştirmiş ve artık Sean bambaşka biri olmuştur.

Sean, Eleanor’un küçük bir kızdan genç ve güzel bir kadına dönüşmesi karşısında şaşırır. Genç kadını, bir kaçak olarak yaşadığı kendi karmaşık hayatına çekmemekte kararlıdır ancak bu gelin, kalbini çalan erkekle kaçmaya çoktan hazırdır…

“Brenda Joyce tutkunun tehlikeleri ve keyifleri üzerine hayranlık uyandıran bir hikâye anlatıyor.”
Publishers Weekly

Brenda Joyce – The de Warenne Dynasty Serisi 5 – Maskeli Balo


İngilizce Adı: The Masquerade

Seri: The de Warenne Dynasty Serisi 5

Basım Tarihi: Aralık 2011

Yayınevi: Pegasus

Sayfa Sayısı: 464

Çeviri: Özgü Çelik

Konusu:

MASUMİYET MASKESİNİN ARDINDAKİ ATEŞLİ TUTKULAR…

Utangaç Elizabeth Anne Fitzgerald, katıldığı ilk maskeli baloda çocukluğundan beri âşık olduğu Tyrell de Warenne’den, bahçede gizlice buluşma teklifi alınca şaşkına döner. Kaderin bir cilvesiyle, bu gizli buluşma gerçekleşmez ama o gece, Lizzie’nin yaşamında bir dönüm noktası olur.

İki yıl sonrasında Lizzie, kucağında onun çocuğu olduğunu iddia ettiği bir oğlanla kapısını çaldığında şaşırma sırası bu kez Tyrell de Warenne’dedir. Tyrell, Lizzie’yi çok iyi hatırlamaktadır ve çocuğun babası olmadığını bilmektedir. Bu genç kadın, Tyrell’e ne tür bir oyun oynamaktadır? Elizabeth Anne Fitzgerald fettan bir kadın mıdır, yoksa göründüğü kadar masum birisi midir?

İnkâr edilemeyecek denli tutkulu bir aşkı ne bir skandal ne de bir entrika engelleyebilir…

“Sırların, entrika ve yalanların ağına yakalanmış iki âşığın tutkulu hikâyesi. Cüretkâr tarihî romanslardan hoşlananlar bu kitaptan kesinlikle keyif alacaklar.”
Booklist

“Aşkın, aldatma, skandal ve gururun üstesinden geldiği; duygusal ve sürükleyici bir romans… Akıllı, çekici ve güçlü karakterlerle kurulmuş, keyifli bir aşk hikâyesi. Brenda Joyce’un yeni kitabı, bütün romans okurlarına büyük zevk verecek.”
RT Book Reviews

Brenda Joyce – The de Warenne Dynasty Serisi 4 – Bir Avuç Aşk


İngilizce Adı: The Prize

Seri: The de Warenne Dynasty Serisi 4

Basım Tarihi: Nisan, 2011

Yayınevi: Pegasus

Sayfa Sayısı: 624

Çeviri: Nilüfer Altınel

Konusu:

TUTSAK EDİCİ, GÜÇLÜ BİR AŞK İÇİN NASIL BİR DEĞER BİÇERSİNİZ?

“Denizlerin belası” olarak ün salmış Britanya Kraliyet Donanması Kaptanı Devlin O’Neill, babasını vahşice öldüren Kont’tan intikam alma arzusuyla yanıp tutuşmaktadır.

Malını mülkünü elinden aldığı Eastleigh Kontu’nu neredeyse tamamen yıkıma uğratmış olmasına rağmen, son büyük darbeyi indirmek için doğru zamanı kollamaktadır.
Kont’un güzeller güzeli Amerikalı yeğeni ortaya çıkınca gerçek bir intikam fırsatı yakalamış olur.

Virginia Hughes doğup büyüdüğü ve büyük bir sevgiyle bağlı olduğu çiftliği Yaban Gülü’nü borçlarından kurtarmaya kararlıdır. Amcasının, gerekli parayı kendisine
vereceği ümidiyle İngiltere’ye doğru tek başına yola koyulur. Ancak yolun yarısında Devlin O’Neill tarafından kaçırılır. Genç ve güzel Virginia, fidye elde etmek için tehlikeli bir oyuna girişen Devlin’in soğuk ve çıkarcı kalbini de ateşe atmak üzeredir.

“Brenda Joyce destansı karakterleriyle okuyucunun en derin duygularına hitap eden, baştan çıkarıcı öyküler yazıyor ve onu bir okumaya başlayan sürekli daha fazlasını istiyor.”
-Romantic Times Book Reviews

“Brenda Joyce’un romanı ipek gibi akıcı! Güçlü, davetkâr ve duygusal anlatımı çok yoğun!”
-Literary Times