25 Nisan 2018 Çarşamba

Nora Roberts - Stars of Mithra Serisi 2 - Tutsak Yıldız


İngilizce Adı: Captive Star

Seri: Stars of Mithra Serisi 2

Basım Tarihi: 1997

Yayınevi: Harlequin Türkiye
(Altın Dizi)

Sayfa Sayısı: 174

Çeviri: 

Konusu:

Bu iş onun için çocuk oyuncağıydı. Hepsi hepsi saklanma gereği bile duymayan güzel bir kaçağı yakalayacaktı. Ancak M.J O'Leary kolay yutulur bir lokma değildi ve ödül avcısı özel dedektif Jack Dakota'nın bunu anlaması pek de uzun sürmeyecekti.

Onlar biranda peşlerindeki kiralık katillerden kaçmak zorunda olan iki kader arkadaşı haline gelmişlerdi. Hemde bileklerinden birbirlerine kelepçelenmiş iki kader arkadaşı... Buna rağmen M.J Jack'e hiçbir şey söylememekte kararlıydı. Onun çantasında bulduğu kocaman mavi elmas bile konuşmasını sağlayamayacaktı. Jack ise aklını başından alan bu kadına güvenmemesi gerektiğini biliyor ancak kalbine bir türlü söz geçiremiyordu.

Nora Roberts - The Donovan Legacy Serisi 4 - Büyülü Serüven


İngilizce Adı: Enchanted

Seri: The Donovan Legacy Serisi 4

Basım Tarihi: 2000

Yayınevi: Harlequin Türkiye
(Altın Dizi)

Sayfa Sayısı: 174

Çeviri: 

Konusu:

Rowan Murray... Biraz çekingen, başkalarının iştek ve mutluluğunu kendisininkilerin önünde tutmayı yaşam ilkesi haline getirmiş bir İngilizce öğretmeni.

Kendisini tanımak için Oregon dağlarına çekilmeye karar verirken, başka kişi ve kavramlarla karşılaşacağını hiç düşünmemişti.

Liam Donovan... Bambaşka bir türün, bambaşka güçlerle donanmış bir örneği. Sorumluluklarını üstlenme arifesinde yaşadığı sancılar onu da çok değişik seçeneklerle karşı karşıya getirmişti, ama bunların arasında çarpıcı bir kadın ve çarpıcı gerçekleriyle karşılaşmak yoktu.

Not: Güzel bir kitaptı. Ama serinin ortadan tek bir kitabı yayınlanmış ve devamı ya da öncesi gelmemişti zamanında.