27 Haziran 2018 Çarşamba

Sabrina Jeffries – Royal Brotherhood Serisi


Royal Brotherhood Serisi




Not: Bitmiş bir seridir. Kitap basımları eski olsa da sahaflarda bulursanız bu türü sevenler alıp okumalıdır. Zamanında okumuştum ama taşınmalar arasında kitaplarımı dağıttığım için şu an elimde mevcut değil.

Sabrina Jeffries – Royal Brotherhood Serisi 3 – Ömür Boyu Sürecek


İngilizce Adı: One Night with a Prince

Seri: Royal Brotherhood Serisi 3

Basım Tarihi: Aralık, 2009

Yayınevi: Epsilon

Sayfa Sayısı: 376

Çeviri: Nur Çakmakkaya

Konusu:

"Aşk romanı seven herkes mutlaka Sabrina Jeffries'in eserlerini okumalı!"
-Lisa Kleypas-

Haversham Markizi, Leydi Christabel'in, onu mahvedebilecek bazı mektupları geri alması gerekmektedir. O kadar çaresizdir ki, bu mektuplara ulaşmak için, ünlü kumar kulübü sahibi Gavin Byrne'ın metresiymiş gibi davranarak onunla birlikte rezil bir ev partisine gitmeyi kabul eder. Ve Byrne'la, ondan gerçek bir metresin davranışları hakkında ders almak konusunda anlaşır ama bu derslerin sonradan ne kadar tehlikeli bir hal alabileceğini tahmin edemez.

Gavin da, kendi çıkarı için, gizlice mektupların peşine düşer. Amacı, henüz ufacık bir çocukken onu Londra'nın en kötü kenar mahallerinde yaşamaya terk eden asil babasından intikam almaktır. Bu intikam planının yanı sıra, metres derslerinin başarılı ilerleyişinden de aşırı bir zevk almaktadır. Çok geçmeden bu güzel genç dulu yatağa atacağından şüphesi yoktur. Ama Gavin, birdenbire kendini Christabel'in baştan çıkarıcılığına hapsolmuş bir halde bulur. Genç adamı zorlu bir karar beklemektedir. Ya hayatı boyunca planladığı intikamı almaktan vazgeçecek ya da kendini, bir intikamdan daha çok ihtiyaç duyduğu kadını korumaya adayacaktır.

Sabrina Jeffries – Royal Brotherhood Serisi 2 – Bir Prense Aşık Oldum


İngilizce Adı: To Pleasure a Prince

Seri: Royal Brotherhood Serisi 2

Basım Tarihi: Eylül, 2008

Yayınevi: Epsilon

Sayfa Sayısı: 381

Çeviri: Vedat Kaptanoğlu

Konusu:

Güzeller güzeli Leydi Regina Tremaine öyle çok erkeği reddetmişti ki; sonunda "Acıması Olmayan Kadın" olarak anılmaya başlamıştı. Aslında kimseyle evlenmemesinin nedeni, geçmişinde karanlık bir sır olmasıydı. Ancak Regina, erkek kardeşinin Louisa North ile flört etmesinde bir sakınca görmüyordu. Louisa'nın kötü bir şöhrete sahip Ağabeyi ne kadar karşı çıkarsa çıksın, bu ilişki yaşanmalıydı.

Marcus North ise kadınlara düşkünlüğüyle tanınan bir Prens'in gayri meşru oğluydu. Onun da kasvetli sarayına kapattığı kadınlara kötü davrandığı söyleniyordu.

Yıllarca toplum tarafından dışlanan Marcus, Leydi Regina'nın kardeşiyle ilgili teklifi kabul ederken, belki de hayatının riskini göze alıyordu.

Sabrina Jeffries – Royal Brotherhood Serisi 1 – Aşk Hırsızı


İngilizce Adı: In the Prince's Bed

Seri: Royal Brotherhood Serisi 1

Basım Tarihi: Ocak, 2009

Yayınevi: Epsilon

Sayfa Sayısı: 344

Çeviri: Zeynep Yazıcı

Konusu:

Katherine Merivale umutsuzca evlenmek ister fakat bunun için çocukluk aşkının ona evlenme teklif etmesini beklemektedir. Evlilik teklifini alana kadar kendisine miras kalan servete dokunması yasaktır. Bu yüzden, en son ihtiyacı olan şey, kötü bir şekilde ün salmış çapkın Alec Black'in aklını başından alan, nefes kesici bakışları ve öpücüklerinin bu evliliği riske atmasıdır.

Galler Prensi'nin üç gayrimeşru oğlundan biri olan Iversley Kontu Alec, borçlarını ödeyebilmek için kendisine gizlice varis bir eş aramaktadır. Tutkulu bir kadın olan Katherine adeta dualarının cevabı gibi ortaya çıkar ve Alec'in baştan çıkarmasına verdiği karşılık da, adamın ona sahip olduğundan emin olmasını sağlar. Fakat Alec, Katherine'in bir aşk evliliği yapmak istediğini bildiğinden içini kemiren düşüncelerden kurtulamaz... Acaba Katherine, Alec'in yalanlarını öğrendiği zaman neler olacaktır?