18 Kasım 2021 Perşembe

Meral Kır Kitapları



Meral Kır - Miras Serisi


Miras Serisi

Meral Kır - Miras Serisi 2 - Gerçek Sensin


Seri: Miras Serisi 2

Basım Tarihi: Kasım, 2021

Sayfa Sayısı: 472

Yayınevi: Olimpos

Konusu:

Kendi gerçeğinden kaçan genç bir kadın.

Gerçeğin peşinde genç bir adam.

Tozlu raflarda unutulmuş ve anılardan silinmiş eski bir aşk hikâyesi.

MİT Başkanı Sinan Öztürk, eline sırlarla dolu bir dosya geçtiğinde sevdiklerini ve geçmişini kurtarmak için bu sırları açığa çıkarmaktan başka yolunun olmadığının farkındaydı. Dosyayı teslim aldığı ilk gece uğradığı saldırı ve dosyanın çalınması, bu yolun engellerle dolu olduğunun ilk kanıtıydı. Basit bir kayıp çocuk vakası gibi duran bu dosya; yalanlar, oyunlar ve konuşulmayanlarla dolu bir geçmişin de kapısını aralamıştı.

Eski asker, istihbarat üyesi Elif Güven, tek bir amaç uğruna yaşıyordu. Mücadelesi, hayranı olduğu Sinan Öztürk’ü araç olarak kullanmayı gerektirse bile gözünü karartmıştı. Ne var ki aklı ile kalbi uyum içinde hareket etmiyordu. Ya aşka teslim olacaktı ya da aşkı amacına kurban edecekti.

Otuz yıl öncesine ait masum bir aşk, tek bir yalanla büyüyerek herkesin geçmişini karanlıkla sarmıştı. Sırlar açığa çıkarken giderek daha da ağırlaşan geçmişin yükünü kaldırabilecekler miydi?

Aşk mı intikam mı?

Aşk için intikam ister misin veya intikamdan aşk için vazgeçer misin?

Meral Kır - Miras Serisi 1 - Hedef Sensin


Seri: Miras Serisi 1

Basım Tarihi: Kasım, 2019

Sayfa Sayısı: 432

Yayınevi: Olimpos

Konusu: 

Gazeteci Zeynep Erdem’in yatağında tanımadığı genç bir kadın acımasız bir katil tarafından öldürülür. Üstelik Zeynep’in, katilin kim olduğu hakkında en ufak bir fikri dahi yoktur. Bildiği bir şey varsa o da geçmişin aslında hiç geçmediği ve tüm karanlığıyla bugünü yerle bir etmeye geldiğidir. Şimdi, Zeynep’in tek isteği karanlık cinayeti aydınlatmaktır. Ona en çok yardımı dokunacak kişi yan komşusu Savcı Güçer’den başkası değildir…

Savcı Güçer, karanlık detaylarla dolu cinayetin kurbanını son gören kişidir. Hemen bir duvar ötesinde işlenen korkunç cinayet, savcıyı hem katili yakalamaya hem de hesapta olmayan bir aşka doğru sürükler. Zeynep yavaş yavaş hayatına sızarken Güçer’in ondan uzaklaşması ve asla gözlerine bakmaması gerekir. Ama aşk apansız gelir, insanı amansız bırakır. Aklınızın ve kalbinizin sınırlarını zorlayacak bu hikâyeyi okumadan önce derin bir nefes alın.

Çünkü soluksuz okurken buna ihtiyacınız olacak.

Meral Kır – Sancaktarlar Serisi


Sancaktarlar Serisi





Meral Kır – Sancaktarlar Serisi 5 – Sana Aşk Getirdim

Seri: Sancaktarlar Serisi 5

Basım Tarihi: Kasım, 2017

Sayfa Sayısı: 576

Yayınevi: Aspendos

Konusu:

Güçlü Sancaktar Ailesinin ağabeyi Mehmet Sancaktar’ın aşka giden hikâyesinde yaşananların hızına yetişemeyecek, temponun hiç düşmediği bu kitapta adrenaline ve aşka doyacaksınız.

Kurallarından ödün vermeyen kararlı bir insanın kişiliğine ve tüm yöneticilik vasıflarına sahip olan Mehmet Sancaktar’ın hayatındaki her şey bir düzenin parçasıydı. Ta ki işi ve sorumluluklarından oluşan hayatına ansızın giren Komiser Esmer, ona bildiği her şeyi unutturana kadar…

Huysuz, rahat ve biraz da dağınık olan Komiser Esmer’in hayatta herhangi bir ilkesi yoktu. İstediği tek şey, intihar eden babasını, o sona götüren gerçeği bulup intikamını almaktı. Ancak ulaştığı her gerçek, anıları arasında kaybolmuş sırları ve ihanetleri de ortaya çıkaracaktı.

Sığınacak hiç kimsesi kalmadığında ve her şeyden vazgeçmeye hazır olduğunda Esmer’e kaybettiği umudu veren Mehmet’e önce hayatını sonra da kalbini teslim edecekti. Çünkü aşktan daha büyük bir duygu varsa o da güvendi ve Esmer her ikisini de Mehmet’te bulmuştu.

Sancaktar Ailesi’ne veda ettiğimiz bu final kitabında, aşkın tutkuyla harmanlanıp tüm olmazlara rağmen mutluluğa teslim olduğuna şahitlik edeceksiniz.

Ve bu hikâyede, birbirinden farklı dünyaları olan iki yabancının bir oluşunu okuyacaksınız.

Meral Kır – Sancaktarlar Serisi 4 – Aşkın Kokusunu Aldım


Seri: Sancaktarlar Serisi 4

Basım Tarihi: Mayıs, 2016

Sayfa Sayısı: 472

Yayınevi: Aspendos

Konusu:

Aşktan kaçan bir kadın… Aşktan yanarak vazgeçmiş bir adam…
Yaralarını sarmalarına engel olan yalanlar ve geçmişten gelen büyük sırlar…

Hiçbir aşk bu kadar imkânsız olmamış ve hiç kimse aşkı bu kadar çok istememişti.
Futboldaki büyük başarılarını antrenörlüğüne de taşıyan Barış Dağlı için hayat, tek ailesi olan Fırat’tan ibaretti. Onu korumak adına, ustaca kullandığı kelimeleriyle
karşısındakini çileden çıkaran Serra Sancaktar’ı hayatına dâhil etmeye karar verdiğinde genç kadının menekşe kokusunu hesaba katmamıştı. Üstelik artık kalbi gibi takımı da tehlikedeydi. Hırsına yenilen oyuncusunun ölümünün ardındaki sırlar, karanlık geçmişi yeniden aydınlattığında Barış’ın önce kalbini, sonra da Serra’yı kurtarması gerekecekti.

Güçlü ve başarılı Serra Sancaktar, etrafına ördüğü duvarların arasında örnek bir hayat yaşarken kendini büyük bir skandalın içinde bulmuştu. Üstelik onu, ailesi için bir tehdit olarak gören Serra, hayatını kâbusa çevirmeye kararlı olan Barış Dağlı’nın puslu gözlerine baktığı andan itibaren artık eski Serra değildi.

Her zorluğa direnen Serra’nın gücü bir tek aşka yetmediğinde, kırılan kalbinin parçalarını toplaması hiç kolay olmamıştı. Çünkü tüm bencilliği ve hainliğiyle, başka bir kadının yaktığı bu adama âşıktı.

Soluksuz okuyacağınız bir macera ve her satırında size kendini hissettirecek amansız bir aşk hikâyesi..

Meral Kır – Sancaktarlar Serisi 3 – Yolum Aşka Düştü


Seri: Sancaktarlar Serisi 3

Basım Tarihi: Haziran, 2015

Sayfa Sayısı: 496

Yayınevi: Aspendos

Konusu:

“Bir daha dünyaya gelirse âşık olacağı adamı insan ırkından seçmeye karar veren, şaşkın akademisyen Sena Tekin ve önce Sena’yı öpüp sonra, “Pardon, ben senin ağabeyin sayılırım,” diyen Ahmet Sancaktar’dan soluksuz okuyacağınız bir roman… Aşk, zor oyunları severdi ama bu bir oyun değildi; bu, tutkuya yenik düşenler ile yolu aşka düşenlerin savaşıydı.

Severek yaptığı bir işe, harika bir nişanlıya ve güzel dostlara sahip olan Sena’nın tüm hayatı televizyonda izlediği bir haberle alt üst olur. Özenle kurduğu dünyası yavaş yavaş yıkılırken, hayatını geri alacağına dair tüm umutlarını kaybetmenin eşiğine gelir. Ancak Sena’yı asıl korkutansa, yıllardır âşık olduğu Ahmet Sancaktar’ın onu korumak için her şeyi göze almasıdır. Çünkü artık genç kızın hem hayatı hem de kalbi tehlikededir…

Ünlü ve zengin Sancaktar Ailesi’nin hırçın, asabi ve ukala olarak tanınan üyesi Ahmet Sancaktar’ın sevdikleri için yapamayacağı şey yoktur. Ancak girdiği amansız kovalamacanın içinde Sena’yı korumak için yaptıkları kendisini bile şaşırtırken, Ahmet’i asıl korkutan şey ise ayağına dolanan aşktır. Karanlıktaki düşmanla savaşmak mı, yoksa aşka karşı gelmek mi daha zordu?

Yaşayıp görmekten başka şansı yoktu…

Meral Kır – Sancaktarlar Serisi 2 – Aşkı Seçtim


Seri: Sancaktarlar Serisi 2

Basım Tarihi: Kasım, 2014 (Müptela)
2017 (Aspendos)

Sayfa Sayısı: 409 (Müptela
388 (Aspendos)

Yayınevi: Müptela, Aspendos

Konusu:

Geçmişte yaptıkları hatalardan ders alan Asya Sancaktar ve Doruk Akman’ın tek solukta okuyacağınız hikâyesinde, hem çok gülecek hem de çok üzüleceksiniz.

Çocuklarıyla beraber kendine yepyeni bir dünya kuran Asya, iki yıl sonra Doruk’un Amerika’dan geri dönmesiyle en başa döndüğünü hissediyordu. Ancak bu defa kararlıydı; aşka bir kere teslim olmuştu, aynı şeyleri kendine yeniden yaşatmayacaktı!

Asya’ya hâlâ delicesine âşık olan Doruk, kaybettiklerini geri almak istiyordu fakat hiçbir şey istediği gibi ilerlemiyordu. Asya’nın inatçılığına rağmen vazgeçmiyor, Asya ve çocuklarıyla mutlu bir aile olmak istiyordu. Tam bir kez daha denemeyi düşündüğü anda başlayan olaylar zincirinin hızına yetişmeye çalışırken, kızları Yaren’in kaçırılmasıyla her şey alt üst olur!