12 Mayıs 2018 Cumartesi

Julia Quinn – Two Dukes of Wyndham Serisi


Two Dukes of Wyndham Serisi

(Grace - Jack)

(Amelia - Thomas)

Not: Kısa bir seri. İlk önce ilk kitabı okuyup diğeri çıkana kadar beklemiştim. Sonra ikinci kitapta olayları unuttuğumu fark edince ikisini aynı anda okudum çünkü olaylar eş zamanlı ilerliyordu. Tavsiyem okumak isteyenler aynı anda okusun. 

Julia Quinn - Two Dukes of Wyndham Serisi 2 - Hayal Etmediğin Kadar


İngilizce Adı: Mr. Cavendish, I Presume

Seri: Two Dukes of Wyndham Serisi 2

Basım Tarihi: Kasım, 2014

Yayınevi: Epsilon

Sayfa Sayısı: 360

Çeviri: Nil Bosna

Konusu:

Amelia Willoughby kendini bildi bileli Wyndham Dükü'yle nişanlıydı. Evlilik sözleşmeleri imzalandığında sadece altı aylıktı ve hayatının geri kalanını bekleyerek geçirmişti. Thomas Cavendish'in, son derece mağrur ve meşgul dükün, onunla evlenmeye zaman ayırmasını bekleyerek... 

Ancak Amelia'nın içinde, dükün onu hiç düşünmediğine dair bir şüphe vardı… Aslında bu doğruydu; Thomas, Amelia'yı düşünmüyordu. Dük bir nişanlısının olması fikrini seviyordu ve Amelia ile evlenmek niyetindeydi… er ya da geç. Ama Thomas müstakbel gelininin göründüğünden çok daha akıllı olduğunu idrak etmeye başladığında, kayıp kuzeninin bir anda ortaya çıkmasıyla tüm dünyası altüst olacaktı. Artık unvanı tehlike altındaydı. Eğer Thomas dük değilse, o zaman Amelia'yla da nişanlı değil demekti. Bu Tanrı tarafından yapılmış zalim bir şaka olmalıydı, çünkü kibirli dük âşık olmuştu… hem de kendi nişanlısına!

"Quinn'in zeki ve eğlenceli bir tarzı var."
-Time

"Harika."
-Nora Roberts

Julia Quinn - Two Dukes of Wyndham Serisi 1 - Kayıp Dük


İngilizce Adı: The Lost Duke of Wyndham

Seri: Two Dukes of Wyndham Serisi 1

Basım Tarihi: Ekim, 2013

Yayınevi: Epsilon

Sayfa Sayısı: 366

Çeviri: Nil Bosna

Konusu:

Jack Audley bir hayduttur. Bir zamanlarsa asker. Ve her zaman bir çapkındır. Hayatta en son istediği şeyse, yüzlerce kişinin hayatından ve kadim bir mirastan sorumlu bir asilzade olmaktır. Fakat soylu Wyndham Ailesi’nin uzun zamandır kayıp oğlu olduğu ortaya çıkınca, kaygısız hayatı bir anda sona erecektir. Eğer gayrimeşru olmadığını da kanıtlarsa, o zaman kendisini hiç istemediği bir konumda bulacaktır: Wyndham Dükü.

Grace Eversleigh son beş yılını, dul Wyndham Düşesi’nin refakatçisi olarak, didinerek geçirmiştir. Günlük rutininde çok az değişikliklerin olduğu, asla takdir edilmediği bir iştir bu…ta ki Jack Audley, kendinden emin gülümseyişi ve tatlı çekiciliğiyle bir anda hayatında belirlene dek. Jack, “hayır”ı cevap olarak kabul etmeyen bir erkektir ve Grace onun kollarındayken kesinlikle hayır demek isteyen bir kadın değildir. Ancak ortada bir sorun vardır: Jack gerçek dükse, o zaman o sahip olamayacağı tek erkektir.