13 Haziran 2018 Çarşamba

Candace Camp Kitapları


Candace Camp Kitapları

(Willowmere serisinin ilk kitabı)

Candace Camp - Willowmere Serisi 1 - Asi ve Güzel


İngilizce Adı: A Lady Never Tells

Seri: Willowmere Serisi 1

Basım Tarihi: Temmuz, 2015

Yayınevi: Pegasus

Sayfa Sayısı: 448

Çeviri: Tuba Özkat

Konusu:

Okyanus Ötesinden Gelen Aşk…

Mary Bascombe ve kız kardeşleri, annelerinin ölümünün ardından üvey babalarının onları zorla evlendirmemesi için İngiltere'ye kaçar ve annelerini evlatlıktan reddeden büyükbabaları Stewkesbury Kontu'nu aramaya koyulurlar.

Tesadüfen tanıştıkları çekici Sör Royce Winslow, kız kardeşlerin doğruyu söylediğine inanmamaktadır ama Mary'yle aralarındaki çekim şüpheye yer bırakmayacak türdendir. Bu yüzden, kız kardeşler ailelerinin taşradaki malikânesine gönderildiğinde Royce da peşlerinden gider.

"Yazar her zamanki ustalığıyla karmaşa, mizah ve yanlış anlaşılmaları, her okuru memnun edecek kadar duygusallıkla bir araya getiriyor. Sonuç olarak ortaya iyi yazılmış ve büyüleyici bir hikâye çıkıyor. Camp, okurlarının kalbine tekrar tekrar ulaşmasını bilen bir yazar."
-Romantic Times-

Candace Camp – The Matchmaker Serisi


The Matchmaker Serisi





Seri dört kitaptan oluşmaktadır.

Candace Camp – The Matchmaker Serisi 4 – Kalp Asla Unutmaz


İngilizce Adı: The Courtship Dance

Seri: The Matchmaker Serisi 4

Basım Tarihi: Mayıs, 2014

Yayınevi: Pegasus

Sayfa Sayısı: 336

Çeviri: Nalan Yüce

Konusu:

AŞK BAZEN KÜLLERİNDEN DOĞAR

Leydi Francesca Haughston aşkı aramaktan vazgeçmiş, geçimini sağlamak üzere uygun çiftlerin arasını yapmayı kendine meslek edinmiştir. Bu nedenle uzun zaman önce nişan attığı Rochford Dükü Sinclair’le bir iftira yüzünden ayrıldığını öğrenince hatasını telafi etmek için yeni yeteneklerini kullanmaya karar verir.

Francesca, Dük’le aralarında ne varsa uzun yıllar önce bittiğinden ve bu durumun tek sorumlusunun da kendisi olduğundan emindir. Sinclair’in bakışları ve onu kollarına alması ise sadece daha genç ve daha uygun bir eş için yaptığı hazırlıktan ibarettir. Ancak Francesca çok geçmeden bu aşk derslerinin ikisini de ateşe atabilecek bir tutkuya dönüşeceğini görecektir.

“Camp bir kez daha ustalığını gösterip tarihî romans hayranları kadar, modern romans severleri de cezbedecek, ateşli bir aşk hikâyesi yaratmış.”
-Publishers Weekly

Candace Camp – The Matchmaker Serisi 3 – Aşk Hiç Bitmez


İngilizce Adı: The Wedding Challenge

Seri: The Matchmaker Serisi 3

Basım Tarihi: Temmuz, 2013

Yayınevi: Pegasus

Sayfa Sayısı: 320

Çeviri: Zeynep Çamaş

Konusu:

Tutkulu iki âşık engellerle dolu bir aşk…

Leydi Calandra’yla evlenmek isteyen bir sürü erkek vardır fakat aşırı korumacı ağabeyi Rochford Dükü, uygun adayların hepsini korkutup kaçırmıştır. Bir adam dışında: Gizemli Bromwell Kontu… Callie, ağabeyinin şiddetle karşı çıkmasına rağmen Kont’a âşık olmaktan kendini alamaz.

Ağabeyinin sözlerini hiçe sayan Callie, Bromwell’le yeniden görüşebilmek için bir plan yapar ve bu işlerde oldukça iyi olan Francesca Haughston’ın yardımını ister. Fakat Dük ve Kont’un arasındaki sır açığa çıktığında ve Callie tuzağa düştüğünü anladığında artık her şey için çok geç olacaktır…

“Camp, okuyucunun kalbine dokunmayı başarmış bir yazar.”
–Romantic Times

“Zekice yazılmış, eğlenceli bir roman.”
–Publishers Weekly

Candace Camp – The Matchmaker Serisi 2 – Söz Dinlemez Kalbim


İngilizce Adı: The Bridal Quest

Seri: The Matchmaker Serisi 2

Basım Tarihi: Ağustos, 2012

Yayınevi: Pegasus

Sayfa Sayısı: 384

Çeviri: Ceren Kurtoğulları

Konusu:

Leydi Irene Wyngate asla evlenmeyeceğine dair yemin etmiştir bu yüzden sert diliyle taliplerini kendisinden uzak tutar. Ancak korkutmayı başaramadığı tek bir adam vardır: Radbourne Kontu’nun vârisi; Gideon… Çocukken yuvasından koparılıp Londra sokaklarında büyüyen genç adam, tam ailesiyle tekrar bir araya geldiğini düşünürken görkemli balo salonları yerine, kumarhanelerde kendisini daha iyi hissettiğini anlar.

Irene, Gideon’a karşı ilgi duymamaktadır, en azından Çöpçatan Francesca Haughston’a, Gideon’u evlilik için adam etmesi konusunda yardım isterken böyle söyler. Çünkü esrarengiz bir geçmişe sahip olan genç adam, tam bir serseridir. Yakışıklı bir serseri! Irene, istemeden de olsa yavaş yavaş genç adama âşık olmaya başlar. Bununla birlikte, karanlık aile sırları da gün ışığına çıkar. Tüm bunlar, genç âşıklar için yıkıcı sonuçları da beraberinde getirir.

“İhtiraslı aşklarla bezenmiş, sürükleyici bir hikâye.”
-Publishers Weekly

Candace Camp – The Matchmaker Serisi 1 – Aşk Engel Tanımaz


İngilizce Adı: The Marriage Wager

Seri: The Matchmaker Serisi 1

Basım Tarihi: Ocak, 2011

Yayınevi: Pegasus

Sayfa Sayısı: 352

Çeviri: Ceren Kurtoğulları

Konusu:

TUTKULU BİR AŞKIN ÖNÜNDE HANGİ ENGEL DURABİLİR Kİ!

Artık pek de genç sayılmayan ve evlenmeye dair bütün ümitlerini yitirmiş Constance Woodley, Londra sosyetesinin parlayan yıldızlarından birinin kendisinden hoşlanabileceğine ihtimal dahi vermezdi. Ama koruyucusunun rehberliğinde, Lord Dominic Leighton gibi yakışıklı ve çekici bir çapkının bile dikkatini çeken büyüleyici bir yaratığa dönüşmüştü.

Sosyetenin şaşkın bakışlarının arasında, bu “sıradan” kız ve hovarda vikont evlilik pazarının kalpsiz düzeninde bile, aşkın bütün bahisleri yerle bir edeceğini herkese göstereceklerdi.

“Unutulmaz karakterler yaratmasıyla tanınan Candace Camp, geleneksel olay örgülerini okurlarının kalbine dokunan romanlara dönüştürmeye devam ediyor.”
—Romantic Times BOOKreviews

“Camp yine hem tarihî romans hayranlarını tatmin edecek, hem de içindeki bazı öğelerle modern romans takipçilerini kendine çekecek, ustalıkla yazılmış bir romansa imza atmış.”
—Publisher Weekly