3 Kasım 2018 Cumartesi

Debbie Macomber – Cedar Cove Serisi 8 – Umut Geçidi


İngilizce Adı: 8 Sandpiper Way

Seri: Cedar Cove Serisi 8

Basım Tarihi: Kasım, 2016

Yayınevi: Novella

Sayfa Sayısı: 432

Çeviri: Nilgün Birgül

Konusu:

Sana bir sır vereceğim. Sanırım kocam Dave'in hayatında başka biri var. Ceketinin cebinde bir çift pırlanta küpe buldum. Ne acıdır ki onları yıldönümümüzde bana hediye etmedi. Ayrıca Dave'in sık sık ziyarete gittiği Martha'nın, kaybolan diğer mücevherleriyle ilgili de endişeleniyorum. Biliyorsun Dave bir papaz ve çok iyi bir adam. Onun herhangi bir konuda suçlu olduğuna inanmak istemiyorum. Peki, eve geç gelmelerinin sebebini bana neden açıklamıyor dersin?

Evet sevgili okur, gerçekten ne düşündüğünü merak ediyorum. Bu arada, Cedar Cove'un diğer sakinlerinin hayatlarında neler olup bittiğine dair yeni haberler var. Mesela Şerif Troy Davis'in yıllar önceki büyük aşkı Faith Beckwith buraya taşındı! Taşınır taşınmaz da Troy'un kızıyla arkadaş oldu, bu cephede işler gitgide kızışıyor.

Cedar Cove'un samimi hikâyeleri kaldığı yerden devam ediyor. Gelişmeleri öğrenmek için bizimle bir bardak çay içmeye ne dersin?
-Emily Flemming-


Yorumum:

@okuyan_kadinlar_kulubu nde geçen ayın 25'inde @debbiemacomber okumaya başlamıştık. Sonra hafızamı kaybettim. Niye bu kadar geç bitti hatırlamıyorum. Aslında sınavlar ve o dönem etkinlik kitaplarını da oburca okumak istemem sonucu sıra ancak geldiUmut Geçidi'ne.

Biliyorsunuz ben Cedar Cove'da yaşamak istiyorum. Charlotte sanırım en yakın arkadaşım olabilir. Onunla pasta börek yapıp örgü örerdik. Olivia ve Grace'le aerobiğe gider, Harding çifliğinde hafta sonları at gezisi yapardık. Hafta içi Grace'in çalıştığı kütüphaneden kitap alır Justine'in çay evine giderdik. 

Oh ne güzel hayat dediğinizi duyar gibiyim ama öyle değil bu kasabada hayat oldukça karıştı bu bölümde. Haksız yere suçlamalar, hastalıklar ayrılıklar ki ikisi de beni üzdü ve ümitsiz görünüyor şimdilik yeniden birleşmeler. 

Hayat akıp gidiyor. Heyecanı en bol Cedar Cove Serisi kitabıydı diyebilirim. Ben severek okuyorum. Hatta #debbiemacomber Türkiye fan temsilcisi olacak kadar dört yayınevinden çıkan tüm kitaplara sahibim. Neyse gelecek adresimiz belli Pasifik Bulvarı. Kim oturuyor orada. Söylemem. Okuyun bakalım. Görüşmek üzere💕💕💕

Not: Fotoğrafı en canlısından benim gibi canlı fotoğraf sever arkadaşım @bi_peri yi düşünerek filtreledim. 

Haziran'ın 25'inde yeni #debbiemacomberkitapfidanı nı unutmuyoruz💖💖💖

Not 2: İnstagram hesabım @dendenak ta yaptığım yorumdur.