5 Haziran 2018 Salı

Karen Hawkins – MacLean Curse Serisi





3) To Catch a Highlander (Çevirilmedi)

4) Sleepless in Scotland (Çevirilmedi)

5) The Laird Who Loved Me (Çevirilmedi)


Not: Seri şu an için altı kitaplık. Zaten 3,4 ve 5. kitaplar çevirilmemiş.

Karen Hawkins – MacLean Curse Serisi 6 – Sen Kimseyi Sevemezsin


İngilizce Adı: Much Ado About Marriage

Seri: MacLean Curse Serisi 6

Basım Tarihi: Eylül, 2011

Yayınevi: Epsilon

Sayfa Sayısı: 376

Çeviri: Murat Sarlıcalı

Konusu:

Hoş bir kız olan Fia'yla tanışması, Thomas'ın İskoçya'daki istihbarat görevini altüst etmeye yeter de artar bile. İnsanı hem baştan hem çileden çıkarmayı aynı anda başarabilen bu muzip ve güzel kız yüzünden, Thomas, MacLean Kalesi'nde tutsak kalır. Ne var ki kaçma girişimleri tutsaklıktan da kötü sonuç verecektir. Fia'yla uygunsuz bir şekilde yakalanan İngiliz kontu, daha hiçbir şey yapamadan, kendini tuhaf bir evliliğin içinde bulur. Aslında çok ciddi bir görevle İskoçya'ya gelmiştir, fakat Fia'nın sivri dili ve cüretkâr tavırları, Thomas'ın hayatına büyük bir kargaşa getirir. Bu güzel kızın tek bir bakışı bile içinin tutkuyla dolmasına yol açarken, acaba Thomas görevini nasıl yerine getirebilecektir?

"Daima eğlenceli, daima seksi. Karen Hawkins kitapları tam bir zevk kaynağı!"
-Victoria Alexander

"Karen Hawkins hızlı, eğlenceli, seksi hikâyeler yazıyor. Yağmurlu günlerde, güneşli günlerde, kısacası yılın her günü okumak için mükemmel!"
-Christina Dodd

"Karen Hawkins hem sizi güldürecek hem yüreğinize dokunacak."
-Rachel Gibson

"Müthiş komik, dokunaklı ve son derece tatmin edici romanlar: Hawkins bunu hep yapıyor."
-Romantic Times

Karen Hawkins – MacLean Curse Serisi 2 – İskoçya’ya Sevgilerle


İngilizce Adı: To Scotland, With Love

Seri: MacLean Curse Serisi 2

Basım Tarihi: Eylül, 2014

Yayınevi: Epsilon

Sayfa Sayısı: 342

Çeviri: Zeynep Füsun Mirel

Konusu:

Lord Gregor MacLean çocukluk arkadaşı Venetia Oglivie’nin bir servet avcısı tarafından kaçırıldığını öğrenince İskoçya’ya doğru dörtnala bir takibe başladı.

Venetia’nın yumuşacık kalbi onu bu sefer büyük bir belanın içine sokmuştu: Eğer Gregor onu hemen kurtarmazsa skandal duyulacak ve Venetia iffetsiz bir kadın olduğu gerekçesiyle cemiyetten aforoz edilecekti!

Ailesindeki tek mantıklı kişi olan Venetia her sorunu çözebileceğine inanıyordu, hatta bunu bile. Öfkeli Gregor onlara yetişip bir de kahraman gibi karşılanmayı talep edince aralarında kıvılcımlar çakmaya başladı.

Beklenmedik bir kar fırtınası yüzünden mahsur kaldıkları handa Gregor, Venetia’ya düşündüğünden çok daha sıcak duygular beslediğini fark etti. Hanı alevler içinde bırakabilecek kadar sıcak duygular!

Şimdi yapması gereken Venetia’yı, evlenmeyi sadece görev hissiyle değil, aslında bambaşka bir duyguyla istediğine ikna etmekti: Tutku.

“Karen Hawkins tempolu, eğlenceli ve seksi şeyler yazıyor!”
-Christina Dodd

Karen Hawkins – MacLean Curse Serisi 1 – Artık Benimsin


İngilizce Adı: How to Abduct a Highland Lord

Seri: MacLean Curse Serisi 1

Basım Tarihi: Şubat, 2013

Yayınevi: Epsilon

Sayfa Sayısı: 304

Çeviri: Esra Su

Konusu:

Bu, Fiona MacLean’in rüyalarındaki düğün değildir. Törende ne ailesi ne de konuklar bulunmaktadır, yalnızca mihraba -kelimenin tam anlamıyla- sürüklenen bir damat vardır.

Ancak Fiona, bir daha yüzünü görmeyeceğine yemin ettiği yakışıklı Jack Kincaid ile yapacağı bu evlilik iki aile arasındaki kanlı savaşa mani olacaksa, buna boyun eğmeye hazırdır. Elbette kalbini vermeden yatağını onunla paylaşacaktır…

İskoçya’dan Londra’ya kadar yoldan çıkmış bir serseri olarak bilinen Jack, kendini berbat durumlarda bulmaya alışkındır ama… ya evlilik?

İkisi çok uzun zaman önce bir gençlik tutkusu yaşamışlardır. Şimdiyse ateşli ve şehvetli Fiona bir kez daha kendisine aittir. Ve sözde evlenmiş olsalar da Jack, onun bedenine ve ruhuna sonsuza kadar sahip olmaya hazırdır.

“Eğlenceli, seksi ve çok tatlı!”
-Victoria Alexander

Cora Carmack Kitapları


Cora Carmack Kitapları