28 Ocak 2020 Salı

Brenda Joyce – The de Warenne Dynasty Serisi 3 – Oyun


İngilizce Adı: The Game

Seri: The de Warenne Dynasty Serisi 3

Basım Tarihi: Ocak, 2017

Yayınevi: Pegasus

Sayfa Sayısı: 488

Çeviri: Gülce Arman Bayrakçı

Konusu:

Kural tanımaz bir korsan ile soylu ve başına buyruk bir genç kız; aşk, tutku ve ihanet sarmalında bir maceraya yelken açarsa oyunun galibi kim olur?

OYUNCULAR

Manastırdan ayrılan soylu ve haşin Katherine FitzGerald, çok sevdiği İrlanda’ya dönmek için deniz yolculuğuna çıkar. Ne var ki kendini, Denizlerin Efendisi olarak nam salmış meşhur korsanın tutsağı olarak buluverir.

HAMLELER

Korsan kaptan Liam O’Neill, Kraliçe Elizabeth’in gözdesidir. Hem sarayda hem de yatak odasında muhteşem bir oyuncudur ve gizli emellerini gerçekleştirirken inatçı
Katherine’in kalbini kazanmaya da kararlıdır. Ancak şimdi, yürek burkan bir ihanetin üstesinden gelmeye çalışırken ölümcül bir oyunun sonunda zafere ulaşmak için değer verdiği her şeyi tehlikeye atmak zorundadır. Tüm kuralları yıkmak pahasına olsa da.

OYUN

Başladı…

“Okuyucuyu sarsacak, içten bir anlatım.”
Publishers Weekly

“Görkemli Elizabeth Dönemi’nde geçen baş döndürücü bir güç ve tutku hikâyesi. Mutlaka okunmalı!”
Virginia Henley

Brenda Joyce – The de Warenne Dynasty Serisi 2 – Gülün Sözü


İngilizce Adı: Promise of the Rose

Seri: The de Warenne Dynasty Serisi 2

Basım Tarihi: Mayıs, 2016

Yayınevi: Pegasus

Sayfa Sayısı: 472

Çeviri: Selim Yeniçeri

Konusu:

Düşmana esir düşen güzel bir prenses, tehlikenin ortasında arzu ve sevgiyi bulabilir mi?

İskoçya’nın asi ruhlu prensesi Mary, Norman işgalciler tarafından, kimliği bilinmeksizin kaçırılmıştır. Güzel olduğu kadar inatçı genç kadın, kim olduğunu düşmana açıklamamakta diretmekte, sadakatinden ödün vermemektedir. Güçlü bir Norman lordu onu kollarına aldığındaysa tutkunun ve umudun gücünü keşfedecektir.

Hayatını ülkesine adamış soylu bir savaşçı, mantığına değil, aşka güvenmeyi başarabilir mi?

Savaşlarla katılaşmış, cesur şövalye Stephen de Warenne, fethettiği her şeyi kanının
son damlasına kadar sahiplenip savunmakta kararlıdır. Buna, ruhunun en gizli özlemlerini uyandıran, altın saçlı esiri de dahildir. Genç savaşçı, Norman ve İskoç topraklarını kasıp kavuran çatışmaların ortasında, aşkın ateşinin savaşınkinden çok daha parlak olduğunu anlamaya başlayacaktır.

Yalnız ruhların ve parçalanmış ülkelerin kaderi âşıkların ölümsüz yeminiyle değişebilir mi?

“Kalbinizi esir alacak.”
-Johanna Lindsey-

“Brenda Joyce engelsiz tutkular ve ateşli sahneler yaratmakta rakip tanımıyor.”
-Romantic Times-

Brenda Joyce – The de Warenne Dynasty Serisi 1 – Gönülçelen


İngilizce Adı: The Conqueror

Seri: The de Warenne Dynasty Serisi 1

Basım Tarihi: Mart, 2015

Yayınevi: Pegasus

Sayfa Sayısı: 400

Çeviri: Selim Yeniçeri

Konusu:

Acımasız bir savaşçı arzularına ne kadar karşı koyabilir?
Bronz teni ve masmavi gözleriyle bir ilahı andıran Amansız Rolfe, Normandiya Kralı William’a hizmetlerinin karşılığında Aelfgar Kalesi’ni almak ve Leydi Alice’le evlenmek üzeredir. Fransa’da cesaretiyle ünlenen savaşçı, İngiltere’deyse bir o kadar nefret odağı olmuştur. Ancak yeni bölgesini ele geçirir geçirmez ilk işi, cazibesi ve canlılığıyla genç adamı vatana ihanetin eşiğine getiren Sakson güzeli
Ceidre’yı ehlileştirmek olacaktır…

Asi bir kadın can düşmanını baştan çıkarmaya nereden başlar?
Gizemli ve baştan çıkarıcı Ceidre, üvey ablası Alice gibi bir leydi değildir; aksine, soylu üvey ağabeylerinin Sakson isyanını destekleyen bir casustur. Yasak arzularını ateşleyen Amansız Rolfe’a boyun eğmeyi reddeden genç kadın, kibirli savaşçının arzu dolu dokunuşlarına karşı koymaya çalışsa da kendini İngiltere’nin, hatta kralların kaderini değiştirebilecek çok tehlikeli ve şehvet dolu bir oyunun içinde bulacaktır…

Savaşın tüm acımasızlığında imkânsız aşklara yer var mıdır?

“Muhteşem bir romans; güçlü, tutkulu ve yoğun duygularla dolu… Karmaşık olay örgüsü, yakıcı şehveti, tarihsel tutarlılığı ve gösterişli, güçlü karakterleriyle Brenda Joyce hayranlarını kesinlikle tatmin edecek.”
-Romantic Times-

Becca Fitzpatrick Kitapları


Becca Fitzpatrick Kitapları



Becca Fitzpatrick – Tehlikeli Yalanlar


İngilizce Adı: Dangerous Lies

Seri: Yok

Basım Tarihi: Mart, 2016

Yayınevi: Pegasus

Sayfa Sayısı: 384

Çeviri: Sevinç Seyla Tezcan

Konusu:

Tehlikeden korunmak için kurduğunuz yalanlarla örülü hayatta gerçek aşkı bulsaydınız hangisinden vazgeçerdiniz? Hayatınızdan mı, aşkınızdan mı? Stella Gordon’ın hayatı bir yalandan ibaret.

Stella, Nebraska, Thunder Basin’de yaşasa da kendini oraya ait hissetmemektedir. Bir uyuşturucu satıcısının işlediği bir cinayet davasının kilit tanığı olarak, tanık koruma programına alınmıştır. Kasaba halkı ise Stella’nın gerçekte kim olduğunu bilmez. Gerçek kimliğini açıklamak istediği çocuk, Chet Falconer bile… Doğruları söylemenin, güvenli cennetine tehlike getirmekten başka bir sonuç doğurmayacağının farkındadır.

Genç kız her ne kadar dikkat çekmemeye çalışsa da, tehlike hızla yaklaşmaktadır. Suçluların tanıklardan kurtulma yolları vardır ve Stella’nın tek bir hatası, soğukkanlı katilleri kapısına kadar getirecektir.

“Okuyucuları şaşırtacak sonuyla, gerilim maskesi ardına saklanmış, muhteşem bir roman.”
-Publishers Weekly-

“Bir dram, gerilim ve aşk hikâyesi… Hepsi bir arada. Sırların karakterleri nereye sürükleyeceğini öğrenmek için yanıp tutuşacaksınız.”
-School Library Journal-