1 Temmuz 2021 Perşembe

Debbie Macomber - Orchard Valley Serisi


Orchard Valley Serisi



3) Norah*


Not: Bu kitapların yayınlandıkları dönem ben Harlequin okuru değildim. İtiraf edebilirim. Benim Harlequin yolculuğum 2009'da başladı ve yayınevinin altın dönemi yaşadığı zamanlarda bende sıkı bir okurdum. 

Bu kitapların seri olduğunu bilmeden Valerie'yi almışım. Yayınevi 3 numaralı kitabı çevirdi mi bilinmez. Eğer sizlerde varsa bana yorum bırakabilir. İnstagram hesabımdan bana ulaşabilirsiniz. Bir liste yaptık tam olsun. 

Debbie Macomber - Dryden Brothers Serisi

Dryden Brothers Serisi

Debbie Macomber - Orchard Valley Serisi 1 - Valerie

İngilizce Adı: Valerie

Seri: Orchard Valley Serisi 1

Basım Tarihi: 1992

Yayınevi: Harlequin

Sayfa Sayısı: 160

Çeviri:

Konusu: 

Valerie Bloomfield babasının kalp krizi geçirdiğini haber alınca tüm işlerini bırakıp, ilk uçakla Orchard Valley'e gider. İki kız kardeşiyle birlikte babalarının başında, ölmemesi için dua ederler.

Baba Bloomfield çok kritik bir kalp ameliyatı geçirecektir ve ameliyatı yapacak olan cerrah, Dr. Colby Winston bile sonuçtan pek ümitli değildir.

Böyle bir durumda Valerie'nin aklına gelebilecek en son şey, aşık olmak... üstelik Dr. Winston gibi, Valerie'nin yaşam tarzına tümüyle karşıt görüşlü olan bir adama vurulmaktı.

Debbie Macomber - Gelin Aranıyor

İngilizce Adı: Bride Wanted

Seri: From This Day Forward Serisi 2

Basım Tarihi: 

Yayınevi: Harlequin

Sayfa Sayısı: 

Çeviri:
Konusu: 

Alaska'nın Hard Rock kasabası erkekler kampı gibiydi. Sonunda, kasabalılar buraya kadın getirtmek için gazetelere iş ilanları verdiler. Bu kutup kasabasına gelmeye hevesli ne kadar çok kadın olduğuna kendileri de şaşırmıştı... ama kadınlar Hard Rock'a akın etmeye başlayınca işler çok karışacaktı!