9 Mayıs 2018 Çarşamba

Kylie Scott – The Stage Dive Serisi


The Stage Dive Serisi





Not: Seri dört kitaptan oluşmaktadır.

Kylie Scott – The Stage Dive Serisi 4 – Aşkın Melodisi


İngilizce Adı: Deep

Seri: The Stage Dive Serisi 4

Basım Tarihi: Temmuz, 2016

Yayınevi: Yabancı

Sayfa Sayısı: 320

Çeviri: Tuğçe Nida Sevin

Konusu:

USA Today ve New York Times Çoksatan serisi Stage Dive dördüncü romanıyla son buluyor.

Tek gecelik ilişkileri bu şekilde son bulmamalı ve Vegas’ta olan Vegas’ta kalmalıydı…

Pozitif. Gebelik testinin üzerindeki iki küçük çizgi Lizzy Rollins’in sıradan hayatını tamamen değiştirmek üzereydi. Ve tüm bunların tek bir sebebi vardı; Stage Dive’ın fazlasıyla seksi basgitaristi Ben Nicholson’la Vegas’ta geçirilmiş tek bir gece.

Ben, Lizzy’den uzak durmaya söz vermişti. Ondan uzak durması gerektiğini kesinlikle biliyordu. Artık Lizzy, onun en yakın arkadaşının ailesinden birisiydi ve aralarındaki çekim ne kadar güçlü olursa olsun, Lizzy ne kadar tatlı ve sevimli olursa olsun, Ben o çizgiyi aşmamaya kararlıydı. Ta ki Günahlar Şehri’nde geçirilen bir geceye kadar… Şimdi Ben ve Lizzy olabilecek en güçlü bağ ile birbirlerine bağlıydılar ama bu bağ gerçek aşkı da bulmalarına yardımcı olabilecek miydi?

“Baş döndürücü, eğlenceli ve ateşli aşk hikâyelerinden hoşlanan okurlar bu serinin her kitabına bayılacaklar.”
–Booklist, Starred Review

“Kylie Scott kendine özgü muzip ve hazır cevap tarzıyla okura oldukça eğlenceli, dürüst ve hassas bir hikâye sunuyor.”
–Publishers Weekly, Starred Review

Kylie Scott – The Stage Dive Serisi 3 – Aşkın Şarkısı


İngilizce Adı: Lead

Seri: The Stage Dive Serisi 3

Basım Tarihi: Ekim, 2015

Yayınevi: Yabancı

Sayfa Sayısı: 400

Çeviri: Tuğçe Nida Sevin

Konusu:

Aşkın Müziği ve Aşkın Ritmi romanlarının New York Times çoksatan yazarı Kylie Scott, Aşkın Şarkısı’nda Stage Dive’ın seksi ve kendini beğenmiş vokalistiyle size uykusuz bir gece geçirtecek!

Stage Dive’ın vokalisti Jimmy her istediğini, her istediği anda elde etmeye alışmıştı; bu ister içki, ister uyuşturucu, ister kadın olsun. Fakat sonu gelmeyen taşkınlıkları hem kendisi hem de grup için bir felakete dönüştüğünde Jimmy ipleri yeniden eline almak zorunda bırakılmış ve onu beladan uzak tutacak yeni asistanı Lena’yla karşı karşıya kalmıştı. Lena, seksi rock yıldızının zırvalıklarına boyun eğmeye niyetli değildi ve aralarındaki çekime rağmen ilişkilerini tamamen profesyonel seviyede tutmaya kararlıydı. Fakat Jimmy sonunda Lena’yı fazla zorlayarak kaçırmayı başardığında, belki de başına gelen en iyi şeyi kaybetmiş olacaktı…

“Her ânını adeta içimde yaşadım ve kitabı bitirdiğim anda yeniden başlamak istedim. Her kızın hayallerini süsleyen türden bir rock yıldızı ve aşk hikâyesi.”
-Maryse’s Book Blog

“Sürükleyici, seksi ve duygusal.”
-Dear Author

“Harikulade ve leziz. Kesinlikle bu yıl okuduğum en iyi kitaplardan biri!”
-The Book Pushers

Kylie Scott – The Stage Dive Serisi 2 – Aşkın Ritmi


İngilizce Adı: Play

Seri: The Stage Dive Serisi 2

Basım Tarihi: Nisan, 2015

Yayınevi: Yabancı

Sayfa Sayısı: 320

Çeviri: Alp Levi

Konusu:

Kylie Scott, çok satan romanı Aşkın Müziği ile başladığı Stage Dive serisine Aşkın Ritmi’yle devam ediyor.

Stage Dive’ın bateristi Mal Ericson, imajını acilen toparlamalıydı, en azından bir süreliğine. Koluna takacağı iyi bir kız bu sorunu çözerdi. Mal, bu planın kalıcı olması niyetinde değildi, ama hayatındaki tek doğru kızı bulmayı hesaba katmamıştı…

Anne Rollins, gençlik hayallerini ve odasının duvarlarını süsleyen rock tanrısıyla tanışmayı hayal bile etmemişti, özellikle de bu koşullar altında: Anne’in altından kalkamadığı maddi problemleri vardı. Fakat yine de partinin vahşi bateristinin sahte kız arkadaşını oynaması için sunulan teklifi kabul etmek pek de iyi sonlanamazdı. Adam ne kadar seksi olursa olsun!.. Değil mi?

“Ateşli ve eğlenceli, baş döndüren aşk romanlarından hoşlanan okurlar bu serinin her kitabına bayılacaklar.”
–Booklist (Starred Review)

“Aşkın Ritmi hayal kırıklığına uğratmıyor. Ateşli, yaramaz ve komik! Bu adamların kesinlikle hayranları oldum ve Stage Dive nereye turneye giderse gitsin, peşlerindeyim!”
–Up All Night Book Blog

Kylie Scott – The Stage Dive Serisi 1 – Aşkın Müziği


İngilizce Adı: Lick

Seri: The Stage Dive Serisi 1

Basım Tarihi: Ekim, 2014

Yayınevi: Yabancı

Sayfa Sayısı: 320

Çeviri: Müge Hestbaek

Konusu:

Vegas’ta geçireceği gecenin sabahını hiç de böyle planlamamıştı…

Evelyn Thomas’ın yirmi birinci doğum gününü Las Vegas’ta kutlamak gibi büyük planları vardı.

Ama kesinlikle akşamdan kalma bir halde banyo zemininde uyanmak, otel odasında son derece yakışıklı ve dövmeli yarı çıplak bir adamın varlığı ve parmağında King Kong’u korkutabilecek boyutta bir yüzük bu planlar arasında değildi. Bir de tüm bunların nasıl olduğunu bir hatırlayabilseydi…

Julianne MacLean Kitapları


Julianne MacLean Kitapları


Julianne MacLean – American Heiresses Serisi


American Heiresses Serisi




4) Love According to Lily

5) Portrait of a Lover

6) Surrender to a Scoundrel

Not: Yarım kalmış bir seridir. 

Julianne MacLean – American Heiresses Serisi 3 – Aşk Gelince


İngilizce Adı: My Own Private Hero

Seri: American Heiresses Serisi 3

Basım Tarihi: Ocak, 2014

Yayınevi: Ephesus

Sayfa Sayısı: 352

Çeviri: Gökçe Çiçek

Konusu:

Şu aşk denen şey,
gerçekten bunca zahmete değer mi?

Adele Wilson için bu sorunun cevabı gayet açıktı: Elbette hayır! Kız kardeşlerinin, hayallerini süsleyen kocaları bulmak için sürüsüyle skandal ve gönül yarasına katlandıklarına şahit olmuştu. Londra civarındaki onca balo da cabası. Kendisine talip olan ilk İngiliz lordunu kabul etmesinin nedeni buydu işte. Ayrıca, onunla neden evlenmeyecekti ki? Müstakbel eşi nazik biriydi, dürüsttü ve kesinlikle gereğinden fazla duygusal değildi. Ondan daha delişmen, daha uzun boylu, daha gizemli olan kuzeninin, yani Alcester Baronu Damien Renshaw’un tam aksiydi.

Damien, kuzeninin nişanlısını baştan çıkarmaya çalışacak türden bir adam olsaydı, Adele’in onu görmezden gelmesi çok daha kolay olurdu. Ancak Damien apaçık bir şekilde Adele’e karşı koymaya çalışıyor ve aniden gelişen bu usturuplu davranışları, son derece edepli bir mizacı olan genç kızı daha da kışkırtıyordu. Aslına bakılırsa Damien, Adele’in atak, neşeli ve ateşli bir yanını ortaya çıkarıyor gibiydi.

Görünüşe göre kader, Adele’e tam da o aşk denen şeyin ne demek olduğunu öğretmek üzere ağlarını örmeye başlamıştı…

Damien, “Hiç yanlış olduğunu bildiğin bir şey yaptın mı?” diye sordu.
Adele bu soruyu dikkatlice düşündü. “Pek sayılmaz. Hatalarım olmuştur, elbette. Herkesin olur.”
“Hiç yanlış bir şey yapmak istedin mi?”
Adele’in aklına, hatıralarındaki kırmızı baton şekerin görüntüsü üşüştü. Dokuz ya da on yaşlarındayken, Wisconsin’deki dükkânlardan birinde bu şekerlerden görmüştü, fakat o zamanlar hiç parası yoktu.
“Çocukken bir şey çalmak istemiştim,” dedi. “Bir baton şeker.”
“Ama çalmadın.”
Adele başını iki yana salladı. “Hayır, çalmadım.”

Julianne MacLean – American Heiresses Serisi 2 – Aşkın Kollarında


İngilizce Adı: An Affair Most Wicked

Seri: American Heiresses Serisi 2

Basım Tarihi: 2013

Yayınevi: Ephesus

Sayfa Sayısı: 376

Çeviri: Deniz Beril Bacaklılar

Konusu:

Clara Wilson, Londra’ya onca yolu adını temizlemek için gelmişti. İnatçılığı, okyanusun öbür tarafında evlenmesini neredeyse imkansız kılarken,yanlışlıkla gittiği bir baloda kendisini Rawdon Markisi Seger Wolfe’un kollarında bulmuştu. Clara daha önce hiç âşık olmamıştı ama markiyle tanıştığında bu hissettiğinin aşk olduğundan hiç şüphe duymamıştı. Ne yazık ki aşk, kafasındaki en son şeydi. Buraya kendisine bir eş bulmaya gelmişti, bir hovarda değil.

Kötü şöhretli Marki ise Clara Wilson ile tanıştığında ona karşı öyle güçlü bir arzu duymuştu ki, kendisini aristokrat Londra’nın girdabına yeniden kapılmaktan alıkoyamamıştı. Şimdi kendisine hiç uygun olmayan bu güzelliğin aşkını kazanmak için mücadele ederken, bu oyunda kendi kalbini de ortaya koyacaktı.

"İşveli bir kadın, enfes bir şekilde hınzır bir erkek ve çok iyi sunulmuş bir Viktoryan atmosferi içinde MacLean okuyucularını büyülüyor. Özel kıvılcımları ve şehvet anlayışı onun zirveye yükselişinin önünü açıyor.”
-Romantic Times

"Türünün harika bir örneği."
-Jo Beverley

“Bu kitabı, iki muhteşem gün boyunca başımı kaldırmadan okumanın keyfine vardım. Hikâye bal gibi akıp gidiyor ve yerinde olmak isteyeceğiniz karakterlerin yaşadıklarını okuyarak sayfaları çevirirken aldığınız lezzetten parmaklarınızı yalıyorsunuz. Muazzam bir hikâye anlatıcı olan ve öykülerine neredeyse şarkı söyletecek denli hayat katan yazarın anlattıklarına gömülüp gidiyorsunuz. Bu kitabı vakit geçirmeden 'okunması gerekenler' listenize eklemelisiniz."
-Suzanne Coleburn

Julianne MacLean - American Heiresses Serisi 1 - Beni Aşka İnandır


İngilizce Adı: To Marry the Duke

Seri: American Heiresses Serisi 1

Basım Tarihi: Ağustos, 2012

Yayınevi: Ephesus

Sayfa Sayısı: 364

Çeviri: Deniz Beril Bacaklılar

Konusu:

"Hayat ve duyguyla dolu ışıldayan bir roman."
-Jo Beverley

"İnanılmaz bir tutkuya sahip, kıpır kıpır bir hikâye."
-Cathy Maxwell

Sevgili kardeşim Clara,
Londra sosyetesi hiç aklıma gelmeyecek denli karışık! Her gece başka bir balo veya toplantı var, her gece başka başka ışıltılı mücevherler, hışırdayan elbiseler dönüp duruyor. Zaman zaman orada burada pot kırmaktan korksam da, hedefime (daha doğrusu annemin hedefine) ulaşmakta başarı elde ediyorum sayılır. Annem, bana koca olarak son derece uygun bulduğu birkaç beyden gördüğüm ilgi karşısında mutluluktan havalara uçuyor.

Ama sevgili kardeşim, bir dük var ve benim için ondan başkasına bakmak dahi öyle zor ki! İtiraf etmeliyim ki kalp atışlarımı, balo salonunun karşı tarafından fark edilebileceğinden korkacağım kadar hızlandırıyor. İsmi James Langdon, Wentworth Dükü. Bu sözlerim kulağa abartılı gelebilir ama bana daha önce hiçbir erkeğin hissettirmediği şeyler hissettiriyor.

Ama bu duygularımı bastırmalıyım. Zaman zaman onun karanlık geçmişine dair fısıltılar duyuyorum ve insanlar kendi aralarında ondan Tehlikeli Dük diye bahsediyor. Ah Clara! Gizliden gizliye onun beni seviyor olabileceğini düşünerek mutlulukla doluyorum, ancak bir yandan da ilgisinden korkuyorum. Gerçek aşkı bulmak için çok uzun zaman bekledim ve şimdiyse kalbime zarar gelmemesi için ona karşı koymalıyım.
Keşke ne yapmam gerektiğini bilebilsem...
Seni seven kardeşin,
Sophia.