1 Temmuz 2018 Pazar

Madeline Hunter - Rothwell Brothers Serisi 4 - Aşk Gibi Günah Gibi


İngilizce Adı: The Sins of Lord Easterbrook

Seri: Rothwell Brothers Serisi 4

Basım Tarihi: Ağustos, 2009

Yayınevi: Epsilon

Sayfa Sayısı: 368

Çeviri: Seden Gürel

Konusu:

Bir anda geçmişe döndü, o pervasız genç adam tarafından öpülen ve ruhunda fırtınalar esen genç kızı gördü; tehlikeli duygusal ve fiziksel fırtınaları ona öneren adamı ve bunları kabul etme cesaretini gösteremeyen genç kızı…

Skandallar, entrikalar, yalanlar ve gözü kara bir tutku… Gözüne kestirdiği kızı etkilemek için her şeyden vazgeçebilecek, en günahkâr, en utanç verici sırrını bile ortaya dökebilecek bir erkeğin hikâyesi… Madeline Hunter’dan sizi zevkin doruklarına taşıyacak bir klasik.

New York Times ve Publshier Weekly’nin en çok satan kitaplar listelerindeki yerini her zaman koruyan yazarı Hunter’ın tarihi romanları okuyucularını kendisine bağlayacak!

Madeline Hunter – Rothwell Brothers Serisi 3 – Bir Gecelik Günah


İngilizce Adı: Secrets of Surrender

Seri: Rothwell Brothers Serisi 3

Basım Tarihi: Şubat, 2011

Yayınevi: Epsilon

Sayfa Sayısı: 376

Çeviri: Tuğba Karakan Köseoğlu

Konusu:

“Sen mahvolmuşsun ve o bunu biliyor. Seni şimdi istese alabilir ve bunu da biliyor. Bu felakete direnmek için en iyi silahını ve sebebini kaybettin, bunları da biliyor…"

“Hunter’ın cezbedici, merak uyandırıcı hikâyesi iki insanın mutlu olmak için mücadelesini anlatıyor.”
-Booklist

Saygın bir leydinin konumunu kaybedişi her zaman çok zorlu olmuştur. Ne var ki tanımadığı yakışıklı bir centilmen kurtuluşu için tek yol olacaktır. Ancak geçmişleri ikisinin de yakasını bırakmayacaktır.

Madeline Hunter’ın günah dolu, bu baştan çıkaran ve imkânsız aşk masalında sırlar ortaya dökülüyor.

Çapkın asilzadelerin ve açık saçık kadınların arasında göze çarpan yakışıklı yabancı, kadının bakışlarını konuk odasının diğer ucundan fark eder. Yolları Roselyn Longworth’ün hiç tahmin edemeyeceği şekilde kesişmek üzeredir. Genç kadın gece bitmeden açık artırma ile en yüksek parayı verene satılacaktır… ve Kyle Bradwell onu bir cehennemden bir başkasına götürecek olan kişi olacaktır. Ancak Kyle onu ‘kazandığı’ andan itibaren, genç kadına uzun zamandır tanık olmadığı bir nezaketle davranır.

Nihayet Rose Kyle’a bunu yaptıranın ne olduğunu öğrendiğinde artık her şey için çok geçtir.

Baştan çıkarmanın ilk adımı teslim olmasına yetecektir.

Madeline Hunter – Rothwell Brothers Serisi 2 – Tutku Dersleri


İngilizce Adı: Lessons of  Desire

Seri: Rothwell Brothers Serisi 2

Basım Tarihi: Mart, 2012

Yayınevi: Epsilon

Sayfa Sayısı: 376

Çeviri: Mustafa Tuncer

Konusu:

Madeline Hunter'ın bugüne kadar yazdığı en kışkırtıcı roman olan Tutku Dersleri'nde yakışıklı, nazik ve şeytan kadar baştan çıkarıcı Lord Elliot Rothwell ile tanışmaya hazır mısınız?

Elliot'ı ilk olarak, tutsak edildiği yerin penceresinden bakarken görür:

Günah kadar çekici bu adam cazibesi ve bağlantıları sayesinde onu tutsaklıktan kurtarır. Ne var ki yazar ve yayımcı Phaedra Blair, 'özgürlüğünün' bedelinin insafsız kurtarıcısına koşulsuz şartsız bağlanmak olduğunu çabuk öğrenir. Elbette Elliot Rothwell onu iyi niyetinden ötürü kurtarmamıştır.

Phaedra'dan, aile ismine leke sürecek iftira dolu bir kitabı basmamasını istemektedir ve bunun için rüşvet vermek, tehdit etmek hatta onu baştan çıkarmak dahil her şeyi yapmaya hazırdır. Ancak aralarındaki erotik çekim an ve an arttıkça, Elliot bu şehvetli oyunda kaybetmeye daha da istekli olduğunu fark edecektir...

"Zekice çizilmiş karakterler, güçlü bir kurgu ve nefes kesen bir romantizm. Bu kitaba âşık olacaksınız."
-Romantic Times

"Sürükleyici bir hikâye."
-Booklist

Madeline Hunter – Rothwell Brothers Serisi 1 – Kalbin Kuralları


İngilizce Adı: The Rules Of Seduction

Seri: Rothwell Brothers Serisi 1

Basım Tarihi: Şubat, 2016

Yayınevi: Epsilon

Sayfa Sayısı: 390

Çeviri: Tuğçe Ebesek Büyükuğurlu

Konusu:

Tehlikeli. Çekici. Olağanüstü bir güç ve tutkuya sahip, her kadının içindeki şehvetli cazibeyi uyandırabilecek bir adam. Hayden Rothwell.

Hayden hiçbir haber vermeden, bir teklif beklemeden, gizemli amaçları ve kudretli çekiciliğiyle Alexia Welbourne’ün evine girer. Saatler içinde Alexia beş parasız kalmıştır, ayrıca evlilik umutları tamamen yok olmuştur. Ta ki Hayden Rothwell onu yatağına alana kadar. Tutkulu bir an Alexia’yı, onu mahveden adamla evlenmesi için zorladığında, Hayden’ın onu baştan çıkarma oyunu çoktan başlamıştır. Ancak Alexia, yeni kocasının gizli amacını bilmiyordur. Hayden’ın ödemek için her şeyi göze alabileceği bir onur borcu vardır. Alexia ise bu oyundaki sürpriz oyuncudur. Onunla geçirdiği gecelerden vazgeçmek istemeyen Hayden, Alexia’yı yanında tutmanın bir yolunu bulmalıdır. Ancak bu sırada Alexia da kendi kurallarına göre oynamaya başlamıştır.

Sabrina Jeffries Kitapları


Sabrina Jeffries Kitapları

(School For Heiresses Serisi'nden çıkan 
tek kitap)