21 Haziran 2021 Pazartesi

Debbie Macomber – Rose Harbor Serisi

Rose Harbor Serisi


1,5) Lost and Found in Cedar Cove



3,5) Falling for Her



Not: Bitmiş bir seridir. Buçuklu kitaplar bizde ender çıkar zaten.

Debbie Macomber – Rose Harbor Serisi 5 - Mutlu Yarınlar

İngilizce Adı: Sweet Tomorrows

Seri: Rose Harbor Serisi 5

Basım Tarihi: Kasım, 2020

Yayınevi: Epsilon

Sayfa Sayısı: 384

Çeviri: Filiz Çakır

Konusu:

Kitapları tüm dünyada milyonlarca satan Debbie Macomber'dan yeniden başlamaya, geçmişle barışmaya ve hayatı olduğu gibi karşılamaya dair etkileyici bir roman...

Şifa kimi zaman farklı şekillerde gelir. En iyileşmez sandığımız yaranın ardında gizlenir ve hiç ummadığımız bir anda bizi geçmişin kederinden özgürleştirir. Gül Limanı Oteli'nin sahibi Jo Marie eşinin ölümünden sonra Mark'la yeniden hayata dönmüştü. Ne var ki Mark onu hiç ummadığı bir anda bırakıp gitti. Bu gidişle bir kez daha derinden sarsılan Jo Marie geçirdiği zor günlerin ardından hayata kaldığı yerden devam etmeye kararlı...

Anaokulu öğretmeni Emily ikinci nişanlısından da acı verici bir şekilde ayrılınca yepyeni bir başlangıç yapmak istedi ve bunun için Sedir Koyu'nu seçti. Bu muhteşem koydan hayallerindeki gibi bir ev satın alıncaya kadar birkaç ay Gül Limanı Oteli'nde kalacak. Sürprizlerle dolu Gül Limanı Oteli bugüne kadar pek çok kişi için özel bir iyileşme yeri oldu. Misafirlerin her biri burada yaşadıkları
mucizevi dönüşümlerle en derin yaralarını sardılar. Peki ya büyük yıkımlar yaşamış Jo Marie ve bir yuva kurup çocuk sahibi olma umudunu çoktan yitirmiş Emily? Onlar için de umut var mı dersiniz? 

Debbie Macomber – Rose Harbor Serisi 4 – Umut Işıkları

İngilizce Adı: Silver Linings

Seri: Rose Harbor Serisi 4

Basım Tarihi: Ekim, 2017

Yayınevi: Epsilon

Sayfa Sayısı: 363

Çeviri: Yasemin Alpaslan

Konusu:

Her karanlığın sonunda bir ışık vardır. Bazen ulaşmak zor olsa da…

Gül Limanı Oteli konuklarına ağırlamaya devam ediyor.

Liseden beri arkadaş olan Coco ve Katie on yıl sonra kasabaya eski yaralarını iyileştirmek için dönmüşlerdi. Coco kalbini kıran ilk erkeği, Katie ise çok sevmesine karşın terk etmek zorunda kaldığı ilk aşkını hiç unutamamıştı. Şimdi anıları umutlara dönüştürme zamanıydı belki de.

Gül Limanı Oteli’ni sahibi Jo Marie ise, kocasının ölümünden beri en yakın arkadaşı olan Mark’ın önce ona aşkını ilan etmesi, ardından da bir anda gitmeye karar vermesiyle neye uğradığını şaşırmıştı. Bir yandan Mark’ın bir türlü açıklamadığı sırrını öğrenmeye çalışırken bir yandan da ona karşı hissettiklerinin aşk olup olmadığını anlamak zorundaydı.

Umut Işıkları, geçmişin karanlığından kurtulmak isteyen herkes için…

Debbie Macomber – Rose Harbor Serisi 3 – Aşk Mektupları

İngilizce Adı: Love Letters

Seri: Rose Harbor Serisi 3

Basım Tarihi: Haziran, 2016

Yayınevi: Epsilon

Sayfa Sayısı: 360

Çeviri: Begüm Kurç

Konusu:

Bir aşk mektubu her şeyi değiştirebilir…
Gül Limanı Oteli’nde yaz sezonu yoğundur, bu yüzden otel yöneticisi Jo Marie Rose le becerikli Mark Taylor etrafta çalışarak çok fazla zaman geçirmektedir.

Ellie otele internetten tanıştığı bir adamla görüşmek için gelir ama ortaya çıkan büyük bir sır nedeniyle ilişkisini sorgulamaya başlar.

Maggie ve kocası evliliklerini canlandırmak için bir hafta sonu kaçamağına otele gelirler. Bir aşk mektubu ilişkilerini kurtarmaya yetecek midir?

Ve Jo Marie, Afganistan’da öldürülen kocasının gönderdiği son mektubu okumak için gereken cesareti içinde bulduğunda önünde uzanan geleceğin farkına varır.

Bir kez daha Gül Limanı Oteli huzur bulmak ve iyileşmek için en iyi yer olduğunu kanıtlayacak ve konuklarının hayatını sonsuza kadar değiştirecektir.

Debbie Macomber – Rose Harbor Serisi 2 – Gül Limanı Oteli Çiçekler İçinde

İngilizce Adı: Rose Harbor in Bloom

Seri: Rose Harbor Serisi 2

Basım Tarihi: Ocak, 2014

Yayınevi: Epsilon

Sayfa Sayısı: 368

Çeviri: Deniz Hüsrev

Konusu:

Burası Gül Limanı Oteli…

Gelen her konuk, burada hayatına dair ikinci bir şans yakalıyor. Geçmişiyle barışıyor, geleceğine umutla bakıyor. Kırılan kalpler Gül Limanı Oteli’nde onarılıyor, hastalıklar burada iyileşiyor, dostluklar pekişiyor, aşk acıları unutuluyor.

Bir yandan bozulan nişanının üzüntüsünden kurtulmaya, bir yandan da büyükanne ve büyükbabasının ellinci evlilik yıldönümünü organize etmeye çalışan Annie ile kanserle mücadele ederken yıllar öncesinde kalmış aşkına yeniden kavuşan Mary otelin şimdiki konukları.

Otel sahibi Jo Marie ise bir yandan Sedir Koyu’na alışırken, öte yandan öldüğü düşünülen kocasının geri döneceğine dair inancından hiç vazgeçmiyor.

Gül Limanı Oteli’nin sıcak ve keyifli ortamı, yürekleri ısıtan hikâyeleriyle yeni konuklarını bekliyor.

Debbie Macomber – Rose Harbor Serisi 1 – Gül Limanı Oteli

İngilizce Adı: The Inn at Rose Harbor

Seri: Rose Harbor Serisi 1

Basım Tarihi: Ekim, 2012

Yayınevi: Epsilon

Sayfa Sayısı: 380

Çeviri: Filiz Karaman

Konusu:

New York Times Bestseller yazarı Debbie Macomber’dan yürekleri ısıtacak yeni bir seri:

Jo Marie Rose, Sedir Koyu’na yeni bir başlangıç yapmak ve biraz olsun huzura kavuşmak için gelir. Kocasının ölümünün acısını atlatmaya çalışan genç kadın, burada bir otel satın alır ve otelin adını değiştirip Gül Limanı Oteli koyar. Buranın yeni başlayacağı hayatı için doğru yer olduğunu hissetmektedir. Ancak otel ve ilk gelen konuklar, Jo Marie’ye beklediğinden çok daha büyük sürprizler yapacaktır.