30 Ocak 2020 Perşembe

Brenda Joyce – The de Warenne Dynasty Serisi 8 – Kusursuz Gelin


İngilizce Adı: The Perfect Bride

Seri: The de Warenne Dynasty Serisi 8

Basım Tarihi: Haziran, 2013

Yayınevi: Pegasus

Sayfa Sayısı: 464

Çeviri: Müge Kocaman Özçelik

Konusu:

Çocukluğunda yaşadığı travmatik olay Leydi Blanche Harrington’ı aşk dâhil tüm duygulardan arındırmıştır. Şartlar evlenmesini gerektirdiğinde Blanche başına üşüşen taliplerden hiçbirini seçmek istemez çünkü evliliğe oldukça uygun bir adaydan hâlâ ses çıkmamıştır.

Savaş kahramanı bir münzevi olan Rex De Warenne uzun zamandır Leydi Blanche’a hayrandır. Kader ve kendi karanlık tabiatı onu böyle bir hanımefendinin hak ettiği türden bir gelecekten mahrum bıraktığı için Sör Rex duygularını kendine saklamaktadır. Fakat ilerleyen arkadaşlıkları onları şoke edici, tutku dolu bir geceye sürükleyince Blanche’ın ortaya çıkan geçmişi bu kırılgan aşkı ve… genç kızın hayatını tehdit edecektir.

“Deneyimli yazar Joyce, keskin espri anlayışı ve ustalığıyla zeki, ilgi çekici karakterler yaratmayı başarmış.”
Publishers Weekly

Brenda Joyce – The de Warenne Dynasty Serisi 7 – Aşka Yelken Açanlar


İngilizce Adı: A Lady At Last

Seri: The de Warenne Dynasty Serisi 7

Basım Tarihi: Şubat, 2013

Yayınevi: Pegasus

Sayfa Sayısı: 440

Çeviri: Aydan Şanlısoy Özbek

Konusu:

Korsanları alt eden kaptan De Warenne bu vahşi güzele de boyun eğdirebilecek mi?

Bir korsanın kızı olarak büyüyen Amanda Carre görgü kurallarından habersizdir. Babası idam edildiğinde onu öfkeli bir kalabalığın elinden kurtaran Cliff de Warenne’den önce kimseden yardım görmemiştir. Başından geçenlerden sonra İngiltere’ye gitmeli ve hiç tanımadığı annesini bulmalıdır, refakatçisiyse çapkınlığıyla meşhur bir korsan avcısıdır…

Cliff de Warenne bu güzel fakat vahşi kızı Londra’ya, sosyetik annesinin yanına götürmeyi kendine görev edinir ve ona başka gözle bakmayı kabul etmez. Genç kızı Londra sosyetesine yem etmemek için vasisi olarak onu eğitmeli ve ona uygun bir eş bulmalıdır. Ama genç kıza duyduğu arzuyu kontrol etmesi giderek zorlaşacaktır. Meşhur korsan avcısı, sonunda bir kadının kalbini ehlîleştirmesine izin verecek midir?

“Aşka Yelken Açanlar okurlara tutkulu ve heyecanlı bir yolculuk vadediyor.”
Publishers Weekly

“Brenda Joyce romanlarındaki güç ve tutkunun sınırı yok.”
Lisa Kleypas