23 Şubat 2020 Pazar

Brenda Joyce – The de Warenne Dynasty Serisi



The de Warenne Dynasty Serisi

(Seri adı internette birkaç değişik şekilde yer almakta olup yazarın sitesindeki şekli ile alınmıştır)












Brenda Joyce – The de Warenne Dynasty Serisi 11 – Yemin


İngilizce Adı: The Promise

Seri: The de Warenne Dynasty Serisi 11

Basım Tarihi: Ekim, 2014

Yayınevi: Pegasus

Sayfa Sayısı: 400

Çeviri: Selim Yeniçeri

Konusu:

Gururu, sahip olduğu tek şeydi.

Aşk için ondan vazgeçebilecek miydi?

Alexi de Warenne’in Çin’den İngiltere’ye rekor sürede yaptığı gemi yolculuğunun ardından hissettiği zafer duygusu çabucak kaybolur. Çünkü Alexi’nin denizde geçirdiği zaman yüzünden onu cezalandırmak isteyen, büyüleyici güzelliğe sahip çocukluk arkadaşı Elysse O’Neill, Alexi şerefine düzenlenen partide genç adamın dümencisiyle flört eder. Fakat Alexi, Elysse’i adamın kollarından kurtulmaya çalışırken görünce ortalık karışır. Alexi genç kızın onurunu kurtarmak için birkaç gün içinde onunla evlenir ancak hemen ardından yeni bir hayata başlamak üzere onu terk eder.

Elysse de Warenne zekâsı ve zarafetiyle tüm sosyeteyi etkilemektedir fakat “terk edilmiş gelin” dedikodusu bir türlü peşini bırakmaz. Üstelik genç kız kocasını altı yıldır görmemiştir ve ilk gecelerini birlikte geçirmemişlerdir bile! Alexi beklenmedik bir anda İngiltere’ye geri döndüğündeyse Elysse kocasının kalbini kazanmak ve yanında yer alabilmek için ne gerekirse yapacaktır…

“Aşkın, trajedinin, zaferin ve mutluluğu yakalamak için geçmişi geride bırakmanın hikâyesi. Macera, romantizm ve yeni başlangıçlardan keyif alanlar kaçırmamalı.”
-My Book Addiction-

“Brenda Joyce’un, okuyucularını fırtınalı bir yolculuğa çıkarırken yarattığı karakterler tutku, kıskançlık ve öfke dolu.”
-Romance Novel News-

Brenda Joyce – The de Warenne Dynasty Serisi 10 – İmkansız Aşk


İngilizce Adı: An Impossible Attraction

Seri: The de Warenne Dynasty Serisi 10

Basım Tarihi: Mart, 2014

Yayınevi: Pegasus

Sayfa Sayısı: 416

Çeviri: Selim Yeniçeri

Konusu:

Alexandra Bolton, annesinin ölümünden sonra ailesine bakmak için aşkından vazgeçmiştir. Ancak dokuz sene içinde babasının içki ve kumar alışkanlığı Bolton adını lekelediğinden, ailenin kurtulması için tek çare Alexandra’nın yaşlı ve zengin biriyle evlenmesidir. Çapkınlığı ve kalpsizliğiyle ünlü Clarewood Dükü’yle tanıştığında eski hayalleri ve tutkuları uyansa da Alexandra, Dük’ün şaşırtıcı teklifini kabul etmez!

Dük ülkenin en zengin, en güçlü soylusudur ve çocukken kötü giden bir evliliğin korkunç yüzüne tanık olduğu için evlenmemeye yemin etmiştir. Fakat Alexandra, hem onu hiçbir kadının yapamadığı şekilde etkilemekte hem de reddetmektedir! Daima istediğini elde etmeye alışmış olan Clarewood artık hangi kurallarla oynayacağına karar vermek zorundadır. Ancak onları bir araya getiren yalnızca tutku olmayacaktır…

“Bu baştan çıkarıcı tarihî romansta, dramatik duygular ve zorlu seçimler, sayfaların su gibi akmasını sağlıyor.”
Bookpage.com

Brenda Joyce – The de Warenne Dynasty Serisi 9 – Tehlikeli Aşk


İngilizce Adı: A Dangerous Love

Seri: The de Warenne Dynasty Serisi 9

Basım Tarihi: Ekim, 2013

Yayınevi: Pegasus

Sayfa Sayısı: 400

Çeviri: Melda Dinçel

Konusu:

Bir Çingene’nin tehlikeli takıntısı…
Bir İngiliz’in tehlikeli arzusu…
Yasaklardan doğan tehlikeli bir aşk…

Küçük yaşta Roman köklerinden koparılıp varlıklı ve güçlü bir asilzade olarak yetişen Vikont Emilian St Xavier, içindeki Çingene’yi bastırmakta ve hakkındaki dedikoduları umursamamaktadır. Ancak Romanlar, annesinin İngilizler tarafından öldürüldüğü haberiyle kasabaya gelince Emilian’ın dünyası yerle bir olur.

De Warenne ailesinin ayrıcalıklı bir üyesi olan Ariella yaşıtlarının aksine sosyete, moda ve evlilikle ilgilenmeyen radikal bir düşünür ve gezgindir. Ta ki Romanlar Rose Hill’de kamp kurana ve Ariella onların karizmatik lideri Emilian’ın çekimine kapılana kadar… Emilian intikamı için mükemmel bir araç olarak gördüğü Ariella’yı kendisinden uzak durması konusunda uyarsa da genç kadın ona karşı koyamamaktadır. Ariella tehlikeli aşkı uğruna sonuna kadar savaşabilecek midir?

“Joyce, bu yeni de Warenne romanında da kendine has ateşli ihtirası, vahşi kaçamakları ve unutulmaz karakterleri harmanlamış. Kolay kolay unutamayacağınız
bir hikâye…”
-Romantic Times Book Reviews-

“Brenda Joyce yine yeteneğini konuşturarak macera, yürekten tutku, değişen kaderler ve soluk kesici, dram dolu bir de Warenne hikâyesi örmüş.”
-Fresh Fiction-