18 Haziran 2020 Perşembe

Tuğba Sarıünal - Fil Saati


Merhaba,

Bugün daha önce çok tavsiye edildiği için merak ettiğim bir yazarın bir kitabını bitirip geldim.

Tuğba Sarıünal'dan Fil Saati.

Ve kesinlikle çok sevdim. Neden? Çünkü kurgusu içinde yer alan konulara karşı her zaman büyük bir merakım vardı. Ve bir sonraki bölümde şöyle devam eder desem de tüm tahminlerimi alt üst eden bir kitaptı. Ters köşe yapmak için bir zorlama olmadan tahminlerimi çürüttü üstelik.

Ve en sevindiğim tarafı, bu maceranın henüz bitmemiş olması. Seri kitaplara bağımlı biri olarak gözlerim parladı resmen🤩

Konusuna gelince; bir sahafta başlıyor kitabımız. Güneş o atmosferi tarif ederken sizde orada buluyorsunuz kendinizi ve yere düşen kitabınızı Dünya yakalayıp size veriyor. Ne romantik bir karşılaşma değil mi? Ama bir adım sonrası havada uçan mermiler ve kuantum fizikçisi Dünya'nın komaya girmesi. Ve komiser Merih'in sahneye çıkması. Ekibiyle kuantum fizikçilerinin peşpeşe öldürülmesini araştıran komiserimiz Güneş'e önce zanlı gibi davransa da olayların gelişme şekliyle onunla beraber dosyada çalışmaya başlar. Çok anlatmayayım çünkü ne söylesem kitabın büyüsü bozulur.

Sadece aklımızda zamanda yolculuk mümkün mü? Geriye dönme imkanımız olsa nerelere gidip ne yapardık? İnsanın kaderine müdahale edebilir miyiz? Pek çok pek çok soru peşpeşe geliyor. 
Bu güzel kitabı @begusunkutuphanesi ve çok güzel bir ekiple okuduk. 💕💕💕 İkinci kitabın çıkmasını sabırsızlıkla beklerken, eylül ayı alışveriş listeme yazarın bende olmayan üç kitabını ekliyorum ( Akıl Tutulması'nı almıştım. Neden eylül çünkü artık yeni şehrime ve yeni evime geçmiş olurum diye düşünüyorum 🥰) Görüşmek üzere 🌿🌿🌿 #hayatkitaplagüzel #dendenak #dendeninyörüngesi #filsaati #tuğbasarıünal #destekyayınları #zamandayolculuk #kuantumfiziği #roman #tavsiyekitap #okudumbitti #kitapyorumu