2 Temmuz 2018 Pazartesi

Temmuz Ayı Okuma Listem


Temmuz  ayı okuma listemi buraya yazayım. 
Bakalım Hayaller Gerçekler olayında ne kadar yol alacağım.

Not: Fotoğraf bana aittir. Kuşadası.

01-10 Temmuz: Instagramda Okuyan Kadınlar Kulübü ile birlikte Pegasus Yayınları okuyoruz. Etiketimiz #herayinbiribiryayinevi katılmak isteyen olursa bekleriz.

Ben bu etkinlikte Kathryn Caskie Aşk Gecesi'ni seçtim hatta bugün itibariyle bitirdim bile. Kitap Seven Deadly Sins Serisinin 3. kitabı. Daha önce bir ve ikiyi okumuş yorumlamıştım. (02.07.2018) 

10 Temmuz: Instagramda Okuyan Kadınlar Kulübü ile birlikte Fatma Erdek okuyoruz. İstediğimiz bir kitabı seçiyorduk ve ben yaz ayları için daha uygun olduğunu düşündüğüm Ben O Değilim seçtim. Yazarı çok beğeniyorum. Henüz okumadıysanız herhangi bir kitabı ile başlayabilirsiniz. Bize katılmak isterseniz etiketimiz #heraybiryazarbirkitap (15.07.2018)

20 Temmuz: #birharfbirkitap etkinliği başlıyor her ayın 20'sinde. A harfi ile başlayan okuma yolculuğumuz bu ay D harfine geldi. 

Ben DEX yayınlarından Samantha Young Derin Tutku ve devamı Sığ Sularda Kaybolan seçtim. Hazır başlamışken devam kitabı da aradan çıksın istedim. 

Samantha Young'un daha önce Londra Caddesi ve Dublin Caddesi kitaplarını okudum. Yazım tarzını beğendim. Tavsiye ederim. 

25 Temmuz: #debbiemacomberkitapfidani başlıyor her ayın 25'inde. Adım Debbieciler arasında üst sıralara çıktı bu sayede. Yazarı Gelişim Yayınları'ndan yayınlanan Beyaz Dizi serilerinden beri okurum. Harlequin Yayınları'ndan okumaya devam ettim. O da kapandı. Epsilon Yayınları'ndan okudum. Şimdi Novella Yayınları ile devam ediyoruz okumaya. Bu ay sıra Çam Yeşili Sokağı'nda. 

Ve diğer okuyacaklarım Okuyan Kadınlar Kulübü dışında kendi seçtiklerim. Sadece adlarını yazacağım buraya. Kaçını bu ay okurum kaçı Ağustosa sarkar bilmiyorum. 

- Geçen ay kitabımı evde unuttuğum için okuyamadığım Debbie Macomber - Pasifik Bulvarı


- J.M. Darhower - Ruhumdaki Canavar (04.07.2018 tarihinde bitirdim)


- Ayşegül Çiçekoğlu - Kendi Düşen Ağlamaz

- Şebnem Burcuoğlu - Şekerfare

- Yaprak Öz - Sobe Siyah Orkide (20.07.2018)

- Sarah MacLean - Karanlık Sırlar

Not: Okudukça yorumları güncel olarak eklemeyi düşünüyorum.

Madeline Hunter - Rothwell Brothers Serisi


Rothwell Brothers Serisi





Not: Bitmiş bir seri, fakat zamanında yayınevi tarafından 
karışık olarak yayınlanmıştır. Okuma sırası yukarıdaki şekildedir.