3 Ocak 2020 Cuma

Aimee Carter – The Blackcoat Rebellion Serisi


The Blackcoat Rebellion Serisi



3) Şah

Seri üç kitaptan oluşmaktadır.

Aimee Carter – The Blackcoat Rebellion Serisi 3 – Şah


İngilizce Adı: Queen

Seri: The Blackcoat Rebellion Serisi 3

Basım Tarihi: Şubat, 2017

Yayınevi: Ephesus

Sayfa Sayısı: 368

Çeviri: Melda Dinçel

Konusu:

Piyon ve Vezir’le okurlardan tam not alan Aimee Carter’ın distopik dünyasında sıra serinin son halkasında. Merakla beklenen Şah ciltli ve ayraçlı baskısıyla çok yakında sizlerle!

“Kalıplara meydan okuyan güçlü anlatısıyla yeni bir distopik dünya yaratan Carter, unutulmaz karakterleri ve müthiş kurgusuyla okurları derinden etkileyecek.”
–Booklist

“Enfes bir final, Kitty ve arkadaşları çoktan hafızalara kazındı.”
– Publishers Weekly

ZAFER SENİN OLABİLİR,EĞER KİM OLDUĞUNU KEŞFEDERSEN…

Aimee Carter’ın distopik üçlemesinde son hamle, son şans… Kitty yozlaşmış sistemi alt edebilmek için Daxton’un sırlarını açığa çıkarmak durumundadır; fakat bu durum Kitty’nin sevdiği ve sonsuz güven duyduğu Benjy de dâhil herkesin hayatını tehlikeye
atar. Üstelik Kitty’nin hayatta kalması için bir zamanlar rolüne sadık kalması kâfiyken, şimdi kendisinin gerçekte kim olduğunu keşfetmesi gerekmektedir. Yaşamları ve inandıkları değerler için ölümüne mücadele etmeyi göze alan Kitty ve arkadaşları, istediklerini elde edebilecekler midir?

Şah’la okurlar Carter’ın distopik evrenine veda ederken, yine heyecan, merak ve
dehşet gibi duyguları derinlemesine hissedecekler.

Aimee Carter – The Blackcoat Rebellion Serisi 2 – Vezir


İngilizce Adı: Captive

Seri: The Blackcoat Rebellion Serisi 2

Basım Tarihi: Ekim, 2016

Yayınevi: Ephesus

Sayfa Sayısı: 384

Çeviri: Melda Dinçel

Konusu:

“Kurgusal manevraları ve okurları sürekli tahmin etmeye tetikleyen dinamizmiyle Vezir serinin tutkunlarını yine kendisine bağlayacak.”
– School Library Journal

“Piyon’u sevenler Vezir’i de bir solukta okuyacak ve serinin final kitabı için gün saymaya başlayacak.”
-Booklist

“Carter çok zekice yazıyor. Okurlar Kitty’nin başına gelenleri yüreklerinde hissedecek. Tasvirler hikâyeyi üç boyutlu kılacak kadar güçlü.”
-RT Book Review

Kitty Doe’nun hayatı artık bir yalandan ibarettir. Başbakanın yeğeni olmaya zorlanan Kitty’nin düş kırıklığı, sahte nişanlısıyla yaşadıkları ve gerçek sevgilisi Benjy’nin kendisine yasaklanması neticesinde iyice artar.

Hart ailesindeki gerçek rolünü keşfetmek üzere olan Kitty yaşananların birer tesadüf olmadığını da düşünmeye başlar. Bu keşfin ardındansa kendini bir kâbusun içinde bulur. Çünkü artık Başkayer Kitty’e hiç olmadığı kadar yakındır.

Böylece Kitty hiç kimseye güvenmemesi gerektiğini bir kez daha anlar. Kendi tarafında olanlara bile… Desteklediği isyanı başarıya ulaştırmak için her şeyi yapmaya hazır olan Kitty gözünü iyice karartır. Peki ya bedellerin en büyüğünü ödemeye hazır mıdır?

Aimee Carter – The Blackcoat Rebellion Serisi 1 – Piyon


İngilizce Adı: Pawn

Seri: The Blackcoat Rebellion Serisi 1

Basım Tarihi: Eylül, 2016

Yayınevi: Ephesus

Sayfa Sayısı: 384

Çeviri: Melda Dinçel

Konusu:

“Bu kitapta her şey var: İsyan, şiddet ve ilk aşk. Carter, derinlikli, genç bir kadın kahraman ve keskin dönüşlerle dolu, sürükleyici bir dünya yaratmış.”
–Booklist

“Piyon hızlı temposunun yanı sıra kendini derinden hissettiren bir gerilimi de barındırıyor. Kitty mükemmel olmayan bir kahraman ve zor kararlar vererek yoluna devam ederken, okurların da desteğini kazanacağa benziyor.”
–School Library Journal

VII olabilirsin. Eğer her şeyden vazgeçersen…

Kitty Doe için bu seçim kolay görünüyordu. Hayatını ya bir III olarak sefalet içinde geçirecek ve sevdiği insanları terk etmek zorunda kalacak ya da VII olarak ülkenin en nüfuzlu ailesine katılacaktı.

Eğer Kitty evet derse, ameliyatla başbakanın yeğeni olan, sır dolu bir ölümle hayata gözlerini yuman Lila Hart’a dönüşecek ve Hart ailesinin bir ferdi olarak ünlenip hayatına belki de ilk kez bir mana katacaktı.

Bu işin tek bir şartı vardı: Kitty Doe’nun Lila’nın gizlice başlattığı ve onu ölüme sürükleyen isyanı durdurması gerekiyordu. Gelgelelim Kitty de bu isyanın bir destekçisiydi. Aldığı tehditler, tuttuğu sırlar ve kendine ait olmayan bir hayatla Kitty’nin hangi yolu seçeceğine karar vermesi ve yeni anlamaya başladığı bu karmaşık oyunda, piyonun ötesine geçebilmeyi keşfetmesi sandığından da zor olacaktı.