10 Nisan 2018 Salı

Julie Garwood Kitapları


Seriler






Bağımsız Kitaplar

Hiç Umudum Yokken



Yazarın toplam 19 kitabı ülkemizde yayınlanmıştır. 18 kitap Epsilon Yayınevi,'nden bir kitap Kalp Hırsızı Bilge Kültür Sanat'tan çıkmıştır. Umarım yazarın yakın zamanda kitaplarını tekrar okuma şansını buluruz. Özellikle Kalp Hırsızı sahaflarda 100 TL civarında fiyatla satılmaktadır. Okumadığım ender kitaplarından biridir.

6 yorum:

  1. Kitapları okuma listemde ama henüz fırsat bulamadım. Eski kitaplarını bulmak biraz zor olacak sanırım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nadir Kitabı kullanıyorum eski kitapları bulmak için. Ya da Ukitap takas ve satışı. Facebook grupları var. Ama bazı kitaplar son derece pahalı baskısı olmadığı için.

      Sil
  2. heeey, genelde okumadığım bir türdü bu, geçen bir julia quiin alıp okudum yazdım blogda, iyiydi, tarih meraklı olmadığım bir tür ama keyifliydi roman, düğün idi adı, bugün de bir garwood aldım ilk kez, sır adlı kitabını, okudun muyduuuu, bir de aklımda elizabeth hoyt var bakalım. onu da okurum işallah yakındaa :) bu tür romanlar çerez gibi yaaa, bir gecede veya bir günde bitiyoooo :) ben deee bir kitap canavarı olarak haftada dört beş kitabı bitiriyom zaten, bu türlerden oluncaaa, edebiyat olunca daaa yine üç dört kitap bitiyo haftada, yaşasın kitaplar yaşasın okumak. benim de blogumda bir dolu kitap var yaaaa, bakarsın zamanın olunca aradaaa isterseeen :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hafta sonu sınavlarım var o yüzden gelemiyorum iki gün. Ama pazar akşama buradayım. Görüşmek üzere.

      Sil
  3. heey baksana bir liste yapsana yaa, en sevdiğin romanların listesini, benim içiiin, seçer okurum işteee, zor gelmezse tabii, ay sen de listelemiş olursun ki iştee :)

    YanıtlaSil