17 Nisan 2018 Salı

Nora Roberts – Eve Dallas (In Death) Serisi 7 – Noel’de Ölüm


İngilizce Adı: Holiday In Death

Seri: Eve Dallas (In Death) Serisi 7

Basım Tarihi: Haziran, 2006

Yayınevi: Epsilon

Sayfa Sayısı: 294

Çeviri: Zeynep Erkut

Konusu:

Kimsenin yalnız olmaktan hoşlanmadığı Noel dönemi, New York'un en havalı eşleştirme servisi 'Size Özel' için, yalnız kalpleri bir araya getirmenin tam zamanıdır. Ancak Teğmen Eve Dallas, bir seri katili yakalamaya çalışırken, çok vahim bir şey keşfeder: Katilin bütün kurbanlarının izi 'Size Özel'e uzanmaktadır. Cinayetler devam ederken, Eve gerçek aşkı arayan yalnız insanların dünyasına girmek ve onları bir sonraki kurbanını arayan katilden korumak için büyük çaba harcar. Bu çaba, yardımcısı Peabody, dostu Feeney ve kocası Roarke'un desteğine rağmen, Eve'i kaçmaya çalıştığı geçmişi ve insanoğlunun karanlık iç dünyasıyla yüzleşmek zorunda bırakır.

2 yorum:

  1. Hikayesi genellikle görebileceğimiz bir romana benziyor ama okumadanda yorum yapmak istemiyorum. İlk fırsatta okumayı deneyeceğim. Öneri için teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım farkı Nora Roberts'ın akıcı yazım dili ve konunun gelecekte geçmesi olabilir. Birde seri olarak okuyunca Eve Dallas'ın geçmişinin her kitapta biraz daha açıklanması çözümlenmesi okumayı cazip kılıyor.

      Sil