21 Nisan 2018 Cumartesi

Nora Roberts - The MacGregors Serisi 5 - Paylaşılan Hayaller


İngilizce Adı: For Now, Forever

Seri: The MacGregors Serisi 5

Basım Tarihi: Aralık, 2012

Yayınevi: Harlequin Türkiye

Sayfa Sayısı: 224

Çeviri: Nilgül Özbörek

Konusu:

İşte Daniel'in, özgür, idealist, inatçı Anna Whitfield'ı elde edişinin ve muhteşem MacGregor hanedanlığının kuruluş günlerinin hikâyesi...

Anna MacGregor kırk yıllık eşi Daniel'in başucunda geçirdiği endişe dolu saatler boyunca, her şeye burnunu sokan, küstah, büyük bir aile kurmak uğruna her türlü çöpçatanlığı yapan, azimli, enerjik, inatçı, dürüst, her şeyi tek başına yapmak isteyen ve bunu başarıp, çabalarıyla milyoner olan bu olağanüstü adamla yaşadığı flörtün her anını, yeniden yaşar...

Kendini büyük bir azimle hayaline adamış tıp öğrencisi Anna Whitfield, Daniel MacGregor'ın hayalindeki uysal ve doğurgan eş tanımına uyabilecek en son kadındı.

O hâlde neden bu küstah milyoner, hayattaki en büyük ideali başarılı bir cerrah olmak isteyen bir kadını eşi olmaya ikna etmek için uğraşıyordu?

2 yorum:

  1. Zevkle izlemeye aldım profilinizi, hoşgeldiniz :)

    Ayrıca böyle unutulmaya yüz tutan eserleri gün yüzüne çıkartmanızdan ötürü teşekkür ederim =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zamanında belki yayınevi güzel kayıt altına alsaydı kitapları kapanmak zorunda kalmazdı. Ben okuduğum ama o zamanlar moda olmadığı üzere yorumlamadığım kitaplarım ve dikkatimi çeken birkaç kitabı burada kendimce paylaşıyorum. Sevgiler.

      Sil