20 Nisan 2018 Cuma

Nora Roberts - Night Tales (Gece Hikayeleri) Serisi 4 - Alevlerin İçinden


İngilizce Adı: Night Smoke

Seri: Night Tales (Gece Hikayeleri) Serisi 4

Basım Tarihi: Aralık, 2011

Yayınevi: Harlequin Türkiye

Sayfa Sayısı: 224

Çeviri: Ayşe Nur Gedik
Konusu:

Kundakçılık müfettişi Ryan Piasecki, karşısına çıkan her türlü engele rağmen, yapması gereken işin üstesinden gelmekten asla vazgeçmeyen, zor bir adamdı. Söz konusu engel, fazlasıyla güzel bir kadın olsa bile, tutkularından ödün vermemeyi seçen biriydi. Hırslı, zeki ve son derece güzel bir iş kadını olan Natalie Fletcher’ın, üzerinde çalıştığı son projesi, alevler arasında küle dönüşürken, kundaklamayı yapanın kim olduğunu bulabilmek için Ryan’ın yardımına ihtiyacı vardı.

Ancak Ryan, yeterince dikkatli olmazsa bu zeki ve çekici genç kadın ile aralarında parlayacak tek bir kıvılcımla, kendilerini alevler içinde bulmak ve dumanların gölgesinde kaybolmak tehlikesi ile baş edemeyebilirdi.

2 yorum:

  1. Biliyor musun bu yazarın hiç bir eserini okumadım ama şimdi sen yazınca merak ettim, sence hangisinden başlayayım..Başka bir yazında da galiba aynı yazarın diğer kitaplarından bahsetmişsin. Mutlu Ölüm, Büyülü Ölüm gibi..İlginç bir seriye benziyor:) Tanıtım için teşekkürler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Son yıllarda telif hakkına sahip yayınevi yayınlamadı kitaplarını. Eski kitapları da ancak sahaflardan ya da ellerinde kalmışsa kitap satış sitelerinden temin edilebilir. Ölüm serisi ilkinden başlamak gerek bence. Okuyup beğendiklerim hepsi genelde. Yüzleşme polisiye bir roman olarak son derece güzeldi. Olabilir.

      Sil