22 Nisan 2018 Pazar

Nora Roberts – The Stanislaskis: Those Wild Ukrainians Serisi 5 – Nick’i Beklerken


İngilizce Adı: Waiting For Nick

Seri: The Stanislaskis: Those Wild Ukrainians Serisi 5

Basım Tarihi: Ağustos, 2014

Yayınevi: Harlequin Türkiye

Sayfa Sayısı: 116(ikili kitapta bu kitap için ayrılan sayfa sayısıdır)

Çeviri: Canan Özüm

Konusu:

Üç aile evlilikler yoluyla birbirine karışıp dev bir aile haline gelirse, üstelik hepsi de birbirini öz akraba yerine koyacak kadar severse ortaya ilginç bir manzara çıkmaz mı? 

Frederica Kimball: Ailenin kurucusu ve iki nesil önce Amerika' ya yerleşen Yuri Stanislaski'nin torunu bir müzik otoritesi olan Spencer Kimball'ın kızı. Müzikaller için söz yazarlığı yapmayı kafasına koymuş. Çok çekici. 

Nicholas LeBeck: Yıllar öncesinin asi genci, sokak savaşçısı. Şimdilerin ödüllü bestecisi. Son derece yakışıklı popüler. Bu iki inatçı, yetenekli ve kişilikli insan aynı iş dalında bir araya gelirlerse, dahası aralarında duygusal yakınlaşma olursa, bir de işe o koca aile karışırsa ortaya neler çıkar?

Kısa Yorumum:

Freddie (Natasha ve Spence'in kızları. birinci kitap), ve Nick (Zack'in üvey kardeşi üçüncü kitap).

Freddie artık 24 yaşına gelmiştir ve New York'a Nick'i elde etmek için gider ve yerleşir. İyi bir söz yazarıdır ve Nick de besteci. 10 yıl Nick'e aşık bir şekilde yaşamıştır. Nick dışında herkes bunun farkındadır ve düğün çanlarının ne zaman çalacağını beklemektedir aile. Evet yine sıcacık aile ortamının, gürültülü yemeklerin, ateşli bir aşkın içinde bir kitap. Bu kitapta aile olmak adına kan bağı gerekli değildir teması da güzelce işlenmiş.

Not: İki kere basılmıştır. Bir seri olarak tam olarak yayınlandığı için diğer baskısı değil bunu baz aldım.


İlk baskı Harlequin Altın Dizi'den 1999'da çıkmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder