6 Mayıs 2018 Pazar

Julie James - FBI/US Attorney Serisi 3 - Tatlı Tesadüf


İngilizce Adı: About That Night

Seri: FBI/US Attorney Serisi 3

Basım Tarihi: Ekim, 2017

Yayınevi: Ephesus

Sayfa Sayısı: 464

Çeviri: Mehtap Var

Konusu:

New York Times ve Usa Today’in çok satanlar listesinin müdavimi, onlarca dile çevrilmiş birbirinden eğlenceli kitapların sahibi Julie James, Şeytan Tüyü ve Yakın Mesafe’nin ardından, Tatlı Tesadüf’le okurlarla buluşmaya hazırlanıyor. Komediyle polisiyenin harmanlandığı Tatlı Tesadüf, keyifli hikâyesi ve renkli karakterleriyle çok yakında sizlerle…

"Muhteşem bir romantik komedi. Rylann ve Kyle’ın arasındaki kimya inanılmaz! Başlarına gelenler de cabası!"
—RT Book Reviews

"Kesinlikle Julie James’in şimdiye kadarki en iyi kitabı Tatlı Tesadüf. Hem sürükleyici, hem duygusal hem de alabildiğine eğlenceli!"
—Romance Junkies

"Julie James’in en keyifli kitabı Tatlı Tesadüf. Zekice ve çok komik."
—Smexy Books

Twitter’ı çökerttiğinden dolayı hapse atılan, milyon dolarlık bir servetin vârisi Kyle Rhodes özgürlüğüne kavuşmuş olsa da, hapishanede yaşanan bir olay için kendisinden tanıklık yapması istenmektedir. Bu davaya bakmak için görevlendirilen kişi ise, Kyle’ın bir türlü unutamadığı, güzeller güzeli Rylann Pierce’dan başkası değildir. Dokuz yıl önceki ilk randevularında Kyle tarafından ekilen Rylann da bu tesadüfe en az Kyle kadar şaşırır. Ve ikili çok geçmeden kendilerini komik, tekinsiz ve alabildiğine heyecanlı bir sürecin içinde bulur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder