29 Eylül 2018 Cumartesi

Debbie Macomber – Cedar Cove Serisi 2 – Gül Ağacı Sokağı


İngilizce Adı: 204 Rosewood Lane

Seri: Cedar Cove Serisi 2

Basım Tarihi: Nisan, 2014

Yayınevi: Novella

Sayfa Sayısı: 432

Çeviri: Nilgün Birgül

Konusu:

Her şeye rağmen hayatımızı anlamlı kılan insanlar varsa yaşamak için hâlâ bir sebebimiz var demektir...

Sevgili Dostlarım,

Cedar Cove'a hoş geldiniz! Olivia, Grace, Charlotte, Jack, Justine ve Seth öykülerine devam etmek -ve sizi yeni insanlarla tanıştırmak- için can atıyor.
Bütün küçük yerleşim yerlerinde olduğu gibi, Cedar Cove da iyinin, kötünün ve beklenmeyenin bir karışımı.
Bu vesileyle, romanda sizi birkaç sürprizin beklediğini de söyleyebilirim. Şimdi oturup arkanıza yaslanın. Arkadaşlarım, Cedar Cove'da olup bitenleri size anlatmak için sabırsızlanıyor.
Debbie Macomber

Gül Ağacı Sokağı aşk, evlilik, ayrılık gibi insan ilişkilerine dair her alanda usta bir yazarın kaleminde hayat bulan sıcacık ve samimi bir roman.
Macomber günlük yaşamdan seçtiği, kendinizden de bir şeyler bulabileceğiniz karakterlere yenilerini ekleyerek hikâyesini kaldığı yerden anlatmaya devam ediyor.

"Cedar Cove serisinin ikinci kitabı Gül Ağacı Sokağı'nda, Macomber gizemin ve okuru bekleyen sürprizlerin dozunu daha da artırmış gibi görünüyor."
-Booklist

"Cedar Cove'da olup bitenlerin hızına yetişemeyeceksiniz!"
-The New York Times-

"Macomber, insan ilişkilerini kelimelere dökmekte uzman ve rakipsiz bir yazar olduğunu bir kez daha kanıtlıyor."
-Publishers Weekly-


Yorumum:

Debbie Macomber Kitap Fidanı ile ikinci ayımda Cedar Cove Serisinin ikinci kitabı Gül Ağacı Sokağı ile devam ettim.

Serinin birinci kitabı yargıç Olivia’nın evi Deniz Feneri Yolu idi. Bu kitapta Olivia’nın yakın arkadaşı Grace’in evine Gül Ağacı Sokağı’na konuk oluyoruz. Bu durumda Grace’in ilk kitapta evi terk eden kocası Dan’in akıbetini öğreniyoruz. Ve tabi Grace’in kızı Maryellen’i daha yakından tanıyıp yeni bir aileyle tanışıp onun parçalanışına şahit oluyoruz. Ve anlıyoruz ki bu yeni aile 3. Kitabın adresi (gelecek ayın 25’ini şimdiden iple çekiyorum. Bu adam niye bu kadar anlayışsız bu kadın neden gün boyu dışarıda).

Yazar bize kahramanlarını tanıttı ve onların hayatının içine çekti. Şimdiden adı geçen her adresi okumak o hayatlara şahit olmak istiyorum. Kahramanlar o kadar tanıdık, yaşananlar o kadar gerçek ki. Ve belki de gerçek hayatta şahit olmadığımız mutlu sonlar. İşte esas bu kitapları okutan faktör. Ne yaşanırsa yaşansın insanlar doğru yolu buluyor, affediyor, affediliyor ve mutlu sona ulaşıyor.

Hayatlarımızda mutlu sonlara ve mutlu başlangıçlara ulaşmak dileğiyle. Gelecek ay yeni bir Debbie Macomber kitabıyla buluşmak üzere.

3 yorum:

  1. baksanaaaa, kızını annatsana yaaa kore ilgisinii. işte müzik dizi veya film saç kitap her ne varsaaa. ay veya o yazsın annatsın yaaa blogundaaaaa :) bi deee, senin tarz gibi bir kitap okuyoms. umutsuz aşıklar sokağı, caty marie hake :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın aslında yazmak lazım. Sonra bugünler unutuluyor gidiyor. Ondan tam bilgi alayım danışarak yazayım. Ben uzaktan hepsini birbirine benzetiyorum çünkü. :)))

      Sil
    2. :) oleeeeey eveeeey :) kamsamidaaaa hihii :)

      Sil