29 Eylül 2018 Cumartesi

Debbie Macomber - Cedar Cove Serisi 4 - Kızılcık Burnu


İngilizce Adı: 44 Cranberry Point

Seri: Cedar Cove Serisi 4

Basım Tarihi: Haziran, 2015

Yayınevi: Novella

Sayfa Sayısı: 432

Çeviri: Nilgün Birgül

Konusu: 

Geçmiş, ondan kaçsak bile bugünümüzü yakalamanın bir yolunu mutlaka bulur...

Beni hatırlıyor olmalısınız; Cedar Cove kasabasından Peggy Beldon... Burada yaşamayı seviyorum ama otelimizde işlenen cinayet nedeniyle hiçbir şey eskisi gibi değil. Öldürülenin, Max Russell adında biri olduğu ortaya çıktı. Neden buraya geldiği ve onu kimin öldürdüğü hakkında hâlâ bir fikrimiz yok. Sadece, katilin bir an önce bulunmasını umuyoruz.

Russell cinayeti bir yana, sizinle paylaşmayı istediğim çok fazla dedikodu birikti. Dinlemek isterseniz, bir fincan çay ve yabanmersinli çörek eşliğinde size hepsini seve seve anlatırım. Ama önce derin bir nefes alın!

Macomber'ın hayat verdiği samimi ve bir o kadar yaşamın içinden karakterler sayesinde Cedar Cove'u tekrar ziyaret etmek için can atacaksınız."
-Booklist-

"Cevar Cove sakinlerinin inişli çıkışlı hayatlarını okumaya kaldığınız yerden devam ederken, onları ne kadar özlediğinizin farkına varacaksınız."
-BookPage-

"Cedar Cove kasabasında neler döndüğünü merak etmekte haklısınız. Macomber'dan beklediğinize değecek türde bir roman daha."
-Publishers Weekly-


Yorumum:

#okudumbitti📚

@okuyan_kadinlar_kulubu ile her ayın 25'inde okuduğumuz #debbiemacomberkitapfidanı nda bu ay ne yaptım ettim iki Debbie Macomber kitabı sığdırdım. Okullar tatil olduğundan da Cedar Cove Serisi fotoğraf çekme köşem okul kameriyesi yerine salondaki sehpaya güneş vurmasını bekleyip onu da nedense facebook filtreleriyke süslemişim. Üstüne orijinali de silmişim.

Kızılcık Burnu bu ayki Cedar Cove kasabası romanım. Serinin de 4. kitabı. Biliyorsunuz bu seride her ay bir kasaba sakininin evine konuk oluyoruz ve bu sefer Bob ve Peggy Beldon'a konuk olduk. Tatlı şirin bir oda kahvaltı pansiyon sahibi bu çifti tanıyoruz öncelikle. Bob karısı hakkında uzun uzun düşünüyor ve pek becerikli pek hamarat bahçesini de ekeri yemeği de güzeldir dost canlısıdır aman aman tam dört dörtlük bir kadın. Aslında Debbie teyze bize diyor ki Peggy gibi olun. Evinizin işi tam, yemeğiniz lezzetli, eşinize her konuda tam destek.

Diğer kitaplardan gelen bir cinayet olayı var ki bu kitapta çözülüyor. Tabi cinayetin olduğu yer olan Bob ve Peggy'nin evinde.

Pek çok kişinin hayatlarına da yine misafir oluyoruz ama onlar spoiler olur. O yüzden çok şaşırtıcı olaylar var diyeyim sadece.

Bu arada çiftlerde bir bebek isteme modası vardı ki sormayın. Ay iyice Cedar Cove dedikodusu yapar oldum. Kaçayım yavaştan.

Yine güzel bir Debbie Macomber romanıydı. Klasik tarz ama bu sefer bazı olaylar hayatın ta içindendi.

1 yorum: