12 Ocak 2019 Cumartesi

Debbie Macomber - Cedar Cove Serisi 10 - Çam Yeşili Sokağı


İngilizce Adı: 1022 Evergreen Place 

Seri: Cedar Cove Serisi 10

Basım Tarihi: Haziran, 2017

Yayınevi: Novella

Sayfa Sayısı: 432

Çeviri: Nilgün Birgül

Konusu:

Sevgili Okur,

Bilin bakalım ne oldu…

Âşık olacak gibiyim! Hem de Mack McAfee’ye. Hatırlarsınız, minik bebeğim Noelle’le geçen bahardan beri Mack’in komşusuyuz. Tabii şüphelerim de yok değil, bildiğiniz gibi söz konusu erkekler olunca pek harika kararlar verdiğim söylenemez. Bebeğimin babası bunun en güzel örneği. Velayet davası açarsa diye de ödüm patlıyor. Ah, bu arada söylemeyi unuttum; yeni evimde bulduğum İkinci Dünya Savaşı’ndan kalma mektuplar beni bambaşka bir dünyaya götürdü. Mack’le onları yazan askerin ve “hayatımın aşkı” dediği kadının kim olduğunu bulmaya çalışıyoruz, epey yol kat ettik. Bir ara uğrayın da soğuk çay eşliğinde mektupları okuyalım. Hem ortak arkadaşlarımızın adadaki maceralarını da bir bir anlatırım. Belki sevgili Mack de bize eşlik eder. Bekliyoruz.

Mary Jo Wyse

Cedar Cove, Washington


Yorumum:



@okuyan_kadinlar_kulubu #debbiemacomberkitapfidanı nı bilmeyen var mı? Benim bu fidana hiç aksatmadan katıldığımı bilmeyen. Hatta bazen hızımı alamayıp bir yerine iki @debbiemacomber kitabı okuduğumu😅 

#cedarcoveserisi nde biliyorsunuz adres adres dolaşıyoruz. Bu sefer #çamyeşilisokağı na konuk olduk. Bu adreste bir ikiz villa var ve önünde bir begonvil var. Bende fotoğrafımı tam o adresteki begonvillerde çektim. (Bu sefer yakalanmadım☻😂😂😂) Ve Mack ve Mary Jo komşular bu adreste. 

Mack evin sahibi ama Mary Jo'ya söylemiyor ve sırf yan villada otursun diye ucuza kiraya veriyor. Ama biliyorsunuz ki #cedarcove da bu çok fazla gizli kalmaz. Yani Mack'in başı dertte😄

Seri bu kadar ilerlemişken ne yazsam spoiler olur. O yüzden tavsiyem alın kitabınızı ilk kitaptan itibaren sizde Cedar Cove kasabasında gezinmeye başlayın. Mutluluklarına, hüzünlerine, aşklarına kısaca hayatlarına şahit olun. 

Sonraki kitap Mimoza Caddesi. Ve elimizdeki son kitap sesi soluğu çıkmayan @novellayayinlari hakkınızda endişeleniyoruz. Nerelerdesiniz? 

Bu seri bitiyor ve biz Gül Limanı Oteline doğru bir gezintiye çıkmayı düşünüyoruz. Bekleriz. 

Not: instagram hesabım @dendenak'ta (evet hala kendime kitaplı kahveli bir isim bulamadım) yaptığım yorumdur. 

1 yorum: