19 Mart 2020 Perşembe

Susan Elizabeth Phillips - Chicago Stars Serisi 3 - Sensiz Olmaz


İngilizce Adı: Nobody's Baby But Mine

Seri: Chicago Stars Serisi 3

Basım Tarihi: 2013

Yayınevi: Pegasus

Sayfa Sayısı: 397

Çeviri: Gizem Onat

Konusu:

Plan

Bir dahî olan fizik profesörü Dr. Jane Darlington bebek sahibi olmak için yanıp tutuşmaktadır. Ama bir baba bulması hiç de kolay değildir. Çocukken zekâsı yüzünden toplumdan hep dışlandığı için kendi çocuğunun aynı yollardan geçmesini istememektedir. Bu yüzden bebeğinin babası olacak özel birini aramaktadır. Yani biraz… aptal birini.

Hedef

Chicago Stars’ın efsanevi oyun kurucusu Cal Bonner dış görünüşü ve taşralı tavırlarıyla mükemmel bir seçenek gibi görünmektedir. Fakat bebek delisi bir entrikacının kendisini kullanmasına izin vermeyecektir.

Problem

Sadece anne olma hayali kuran, zeki ve yalnız bir kadın… Uzlaşmaya açık olmayan ve hiçbir koşulda taviz vermeyen sert bir adam… Tutku ve arzu, güçlü ama aynı zamanda kırılgan iki insanı hiç beklenmedik bir aşka sürükleyebilir mi?

“Komik, seksi, komik, hızlı, komik, harika… ve muhteşem!”
Elizabeth Lowell

“Tam bir romantik komedi. Sensiz Olmaz’ı hiçbir kitap geçemez!”
Detroit Free Press


Yorumum:

Yazarın çok akıcı bir kalemi var defalarca söyledim. En sinir karakterleri bile onun kaleminden sinirlenmeden gülerek okuyabiliyorsunuz. Geçen kitapta Bobby Tom için yaptığım yorumu hatırlarsanız, çok sinir bozucuydu. 

Bu kitapta Cal Bonner onun kadar sinir bozucu. Sadece 22 yaş ve altındakilerle çıkıyor ve kendisi 36 yaşında. Ve 24 yaşa bile yaşlı diyor😠😠😠 Esas kızımız mı sıkı durun 34 yaşında. Ama bunu tabi ki söylemiyor adama. Hatta hiç yaşını kendi dile getirmiyor adam öğrenene kadar. Ve adam öğrendiğinde kız da onun sakladığı sırrı öğreniyor ve bomm büyük bir kavga⚡⚡⚡

Kızımız adama aptal olduğu için yaklaşıyor, yani kendisi üstün zeka ve toplumda çok dışlanmış olduğu için büyürken aptal birinden bebeği olursa normal zekalı bir bebeği olur, normal bir hayatı olur hesabında. Sanki bu işler aritmetik ortalamayla oluyor🙄🙄🙄 Yani ben zeka anneden sanıyorum ama yanlışım varsa düzeltin😄😄😄 Neyse kızımız (biz kız tarafıyız her daim) adamın da biyolojiden takdirnameyle mezun olduğunu görünce işte o kavga oluyor⚡⚡⚡ Ya diyorum ya yazarın kalemi çok akıcı, çeviriler güzel. Böyle saçma bir konu bile okunup gidiveriyor. 

Not: Bu fotoğraftaki kurdele detayını seviyorum.

Not: Instagram hesabım dendeninyorungesi nde paylaştığım yorumdur.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder