21 Mart 2020 Cumartesi

Susan Elizabeth Phillips - Chicago Stars Serisi 4 - Küçük Bir Hayal Kur


İngilizce Adı: Dream A Little Dream

Seri: Chicago Stars Serisi 4

Basım Tarihi: Aralık, 2013

Yayınevi: Pegasus

Sayfa Sayısı: 444

Çeviri: İpek Hüyüklü

Konusu:

Bir anne çocuğu için her şeye göğüs gerebilir:
geçmişin acı verici anılarına, aşağılanmaya.
Peki aşkından vazgeçebilir mi?

Rachel Stone kötü anılarla ayrıldığı kasabasına, bozuk arabasıyla ve beş parasız geri döner. Üstelik bu kez yanında oğlu da vardır. Ama kötü şöhrete sahip bu inatçı genç dul, bir savaşçı olmayı öğrenmiştir… ve oğlunu korumak için her şeyi yapmaya hazırdır.

Tek isteği yalnız kalmak olan Gabe Bonner, hayatına ansızın giren bu güzel yabancıdan hoşlanmaz ama huysuz ve başını derde sokma konusunda oldukça yetenekli kadın, belki de Gabe’i aşka inandırabilecek tek kişidir.

Duygularını yitirmiş bir adamın, kaybedecek hiçbir şeyi olmayan bir kadınla buluştuğu Salvation, Kuzey Carolina’ya hoş geldiniz… Burada hayaller gerçeğe dönüşüyor!

“Sıcak ve eğlenceli bir hikâye.”
—Los Angeles Times

“Yazarın şimdiye kadarki en iyi kitaplarından biri…”
—Detroit Free Press


Yorumum:

Chicago Stars Serisinin dördüncü kitabıyla geldim.

Fotoğrafım çok korkunç biliyorum (üstelik üzerinden bir yıl geçince iyice korkunç göründü). Çünkü yayınevi bu serinin kapağını her zaman kırmızı yazarken birden pembe yapmaya karar vermiş. Benim bu seri için hazırladığım sıralama bozulmuş. Turuncumsu ayraç, kırmızı kalpler ve pembe kapak yazısı 😭 Ve stokta fotoğrafım olmayınca şipşak bir çekim.

Kitap güzeldi. Tek şikayetçi olmayacağım konu o. Geçen kitapta Call vardı ya, yaşlı deyip duruyordu kadına, onun acılı bir kardeşi vardı. Onu konu almış bu kitapta yazar. Adına bakıyoruz azıcık kopya☺ Gabe.

Rachel ise sahte vaiz vardı geçen kitapta adı geçmişti, Call onun evini satın almıştı. İşte o vaizin eski karısı. Ama sormayın bir fakir, elbisesi yok neredeyse. Ayakkabısı yok. Çocuğu var üstelik yemiyor yediriyor, açlıktan bayıldı da anladılar ne yaptığını.

İşte Rachel zorla işe aldırıyor kendini. Gabe önce kovuyor bunu ve gece ağlayarak uyanıyor, yaptığı yüzünden. Eyvah dedim çok fena duygusal bir kitap bu. Öyleydi de değildi de. Ama çok sevdim.

Not: Yazarın kitapları bir yerden hafızada kalıyor, işte okuyalı bir yıl geçmiş ama konu ilerleyiş bugün okumuşum gibi aklımda. Ama yorumu yazamamışım o zaman, sadece Balayı'ndan sonra favori kitabım diyeyim, Balayı'nı okuyanlar anlasın. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder